Akinek van borostyánlánca, (gyerkőcének) segítene? (tudásbázis)
Koszonom... :-))) Kedves Vagy!!!
Azt a baj,hogy itt nalunk nem lattam sehol,de nem is kerestem... majd most megteszem... csak azt sem tudom,hogy hogy nez ki... :-(
Asszta mindenit... es ezt eddig en nem tudtam... :-(((
Koszonom,hogy leirtad.
Hol lehet ilyent vasarolni?
Vki elmondana nekem,hogy ez a lanc mire jo? Semmit nem tudok errol,de,ha ennyien hasznaljatok,akkor vmit csak tud...
Elore is koszonom.
Szia!
Nekünk sem esett le soha. De lehet, hogy a morzsolgatástól van:-) Figyeld meg, aztán ha esetleg bebizonyosodik, tetess rá egy hagyományos kapcsot!
Szia!
Nekünk 2 éve van, már a második gyerekem használja, de sosem esett le. Ha megvan a blokk, kicseréltetném a helyedben.
Szia4
Nekünk soha nem csavarodott ki. Én a helyedben visszavinném kicseréltetni, mielőtt még valahol elveszítenétek.
Mennyire "szoros" az összecsavarozó a nyakláncotokon?
(én kislányomnak már 3x leesett a nyakából) Kicsavarodik v. mi a szösz..
További ajánlott fórumok:
- Babáknál mire jó a borostyán nyaklánc?
- Borostyán babanyakláncról mi a véleményetek, tapasztatatok? Van akinek negatívum?
- Volt már valamelyikötök gyerkőcének vese medence gyulladása?Mennyi idő kell a felépüléshez?
- Házra ráfutott borostyánt hogyan lehet leszedni tartósan?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.