Akinek jobb a humorérzéke mint nekem... tud tanácsot adni? (beszélgetés)
Eleget hallgattam már a nyafogásod. Sajnálom Drágám, repülnöd kell! :-)
Te mindennap szárnyakat adsz nekem, eljött az idő, hogy te is átéld a szárnyalás örömét.
Nekem könnyű dolgom van. Szárnyakkal születtem, minden nap repülhetek, de Neked adok hozzá egy kis segítséget. Aláírás: Angyalkád :-D
Hajtogass össze egy nagy papírlapot úgy, hogy mindig félbe hajtod. A végén akkora legyen, hogy mint a Voucher egy borítékban.
Ha újra széthajtogatod, a voucher-t a borítéknál fogva ragaszd bele és írj köré jókívánságot.
Na most hajtogasd megint össze és kezdd el írni. legkülsö részére, hogy Kérlek, semmiképp ne nyisd tovább ezt a lapot!
Persze szét fogja hajtani, a következő szöveget látja:
naná hogy most sem hallgatsz rám, de legalább tovább már ne menj!
Nem tudom, hányszor lehetett hajtogatni, a végén (mielőtt a voucher-hez ér), olyasmit kell íri, hogy: hát akármit csinálok, magadnak akarod a bajt! Hát nem is mondok már semmit!
És a végén ott van, hogy: Boldog szülinapot...
További ajánlott fórumok:
- Akinek porckopás van a térdében tudna nekem tanácsot adni?
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- A cicámnak orvosi előírásra fogynia kell 4 kg-ot. Most 9 kg. Tudtok tanácsot adni nekem?
- Mandula műtét! Akinek a gyereke mostanában volt műtve! Tanácsot kérek.
- Tud valaki olyan párkapcsolati tanácsadót, akinek lehetne írni, tanácsot kérni?
- Szeretnek tanacsot kerni valakitol akinek angol a parja/ferje/baratja!