Akik szeretik az Avont meg Oriflamet ide (beszélgetés)
Egyébként meg egész életemben ügyfelekkel- vevőkkel
dolgoztam,és az a fajta vagyok akit boldogsággal tölt el ha valakinek megoldódik egy ügye,és jó érzés
látni ha más is így gondolkodik.
Most a Simply Be..-t használom, de már majdnem minden illatmintát kipróbáltam .
nem erre gondoltam csak felajánlottam neki a segitségemet most tanakodok hogy jo illatuak a parfümök majd ha elfogy rendelek egyett neked van??melyik??
Én nem akarom ám elvenni tőled!Nehogy azt gondold rólam te kis huncut!!!Csak megláttam a címet, Akik szeretik az avont ide,és gyorsan katt. Látom valaki nem tud valamit én meg már írok is,és kicsit későn esett le a válaszod.De majd magamnak meg egy kávét küldök! Pusz
igen én irtam csikjának jöjjön hozzám mert én is beléptem az oriflame oldalára és online regisztráltam és messze élö nö lett a tanácsadom.
csikja kérdezte,lejjebb hogy tudsz- e segíteni, meghogy előre kell-e fizetni?Ezért a választ neki szántam,de neked meg küldtem egy jelet,mert látom te is segítőkész vagy! :o)
Bocsika! Összekevertelek benneteket,de én is nagyon szeretem csinálni!
igen én is avonozok meg oriflémezek is!!! szeretem öket csinálni!
Szia,bocs hogy csak most írok!
Nem ,én csak Avonozok,a család, a barátok, és a kollégák között értékesítek. Itt nem kell semmit előre fizetni, de fontos hogy utólag pontos légy! -és a 10. nap körül küldd a pénzt.
szia!!!te mindkettöt használod???
Szia!
A belépés úgy is lehetséges hogy minden katalógus végén le van írva a cég címe+telszáma.Ha ezt felhívod és mondod hogy érdekelne a tanácsadónői munka akkor felírják az adatokat és egy előre egyeztetett időpontban kimegy hozzád a legközzelebbi koordinátor és az elmond mindent!
hát én békés megyében élek én betudnálak vinni az oriflamébe meg avonba ha gondolod és jo neked telon tartjuk a kapcsit
szia.bp.i vagyok.8kerületben lakom.esetleg te nem tudnál segiteni?puszi.
az avonnál nincsen igy!!!keress egy tanácsadonöt aki betud vinni és elmagyarázza a dolgokat.egyébként hova valosi vagy??
nekem azt mondták hogy,a megrendelt termékeket előre nekem ki kell fizetni!! akkor az avonnál nincs igy?köszi........
csak az oriflaménél van ilyen!!!
nem kell csak az elsö két alkalommal utánna már postán fizeted.csak egyszer kell kifizetned!!!
sziasztok! én mégsem mentem tanácsadónak,ugyanis nem tudtam hogy a katalogusokat+a megrendelet dolgokat is előre NEKEM kell kifizetni!!ááá ez igy nagyon gáz! mi a francból fizetnm ki előre????
igy igaz!!!én most szereztem két uj embert akik elfogadták a katalogusom remélem rendelnek is
VAnnak, akik csak amerre mennek, viszik magukkal a katalógust, bárki megnézegetheti, és van, ahol rendelnek is... Tapasztaltam ezt bárhol, ahol eddig dolgoztam... Munkahelyre is be lehet vinni...
ha jol dolgozol még az is meglehet ha rengeteg ismerösöd van!!!!én mindkettövel foglalkozom és szeretem csak sokat kell járkálni utánna.
Háát az nem valami nagy összeg!azt gondoltam legalább 20-30között megvan a lé!:D::D
Nekem a sógornőm foglalkozik az Avonnal, de nem pénzkereset miatt, hanem, hogy mi nők a családban, a lányaival együtt olcsóbban hozzájussunk a termékekhez...
Az 5-10 ezres rendelés megvan, ha rendelünk, és így olcsóbban kapjuk meg azokat a nagyon jó termékeket, amiket úgy is megvennénk üzletben, csak ott a kisebb kiszerelés is sokkal drágább, mint itt... Például az intim lemosók, az üzletekben a 200 ml kb. egy ezres körül mozog, ha nem több némelyik, az avonnál meg a 300 ml-t megkapjuk a kb. 600 forintos ár 15%-os csökkenésével... És ez csak egy példa...
Onnan rendelem a kézkrémeket, testápolókat, arckrémeket is, a szemceruzákat, mert ott a dupla hosszú nem kerül annyiba, mint az üzletekben a normál hosszúságú...
A kifejezetten érzékeny bőröm is szereti ezeket a termékeket...
a termékek után százalék ugy tudom hogy 5ezer feletti rendelésnél 15%,a 15ezer 20ezer között 25%,és felette meg 35%.de ezt pontosan megtudod nézni az avon oldalon
igen, neked marad bizonyos százalék.
És hogy van a juttatás?Mert fogalmam sincs.A katalógus ár...abból valahány százalék?
ilyenkor jelképesen kapsz mondjuk egy illatmintát vagy tollat ilyenek.ehhez pedig kell szabadidö mert rohangálni kell utánna
szioka!!!!a rendelök a baráti társaságodbol ismeröseidbol állnak majd!!!minél több ismerösnek viszel katalogust annál több jövedelmed lessz.én általában megszoktam keresni minden honapban 10-12ezer ftot
Engem egy barátnőm beszervezett tanácsadói melóra.Gondolom kellettek "alá" emberek,mert 5 embernek szólt.Ilyenkor kapnak valami ajándékot?Én nem igazán érek rá ezzel foglalkozni,de ha neki igy is jó....
További ajánlott fórumok: