Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban! (beszélgetés)
Én is remélem, hogy követsz.....
sok sok sikert....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia!
3 napja késik....
meg van hogy mitől....
egy ici pici baby van a pocimban....
csináltam tesztet!!! remélem marad is velünk.....
a képeim közt van a tesztről kép!!!
örülnék neki....
szerintetek teszteljek ma?
ma már kétszer pisiltem.... elméletileg ki kell mutatnia valamit nem?
egyébként most sem iszom többet mint eddig.... mégis 3 napja éjjelente, vagyis hajnalban ki kell mennem pisilni utánna meg olyan éhes vagyok hogy alig tudok aludni..... nem tudom mi van már velem....
szia!!!!
még eddig semmli változást....
pénteken tesztelek ha addig nem jön meg....
tűkön ülök.... de úgy vagyok vele hogy nem hiszek a csodákban amíg át nem élem.... de hátha....
az a baj... nem merek tesztelni mert félek a csalódástól!
Még várok picit..... :o(
sziasztok!!!
február óta nem várom de eddig mindig megjött a fórumokban is irogattam....
most megint nem tudom hogy mi van / lesz....
tegnap kellett volna megjönnie...
de eddig semmi....
elég gyengének érzem magam és most szúrkál a pocim.... de csak ma....
tegnap még össze is újtunk a párommal....mondván talán úgy meg jön de semmli.... nem tom mi van..... tipp?
szia Assua!Örülök a jó híreknek.Azt érzem az írásodból hogy talán jobban is vagy már.Ennek tényleg örülök mert ez fél siker a következő projekthez.
A házasélet szerintem ha már nem szedtek gyógyszert akkor lehet bár szerintem egy telefon nem árt a dokinak.Vagy ha nem akarsz telefonálni bőjtöld ki a mensiig.
Jo reggelt! Tegnap voltam orvosnal. Kitisztultam teljesen, igy nem kell muteni. A verzesem is elmult, hala Istennek, fajdalmaim sincsenek. Azt mondta az orvos, hogy varjuk meg a kovetkezo menzeszem es utana lehet ujra probalkozni. :-) Jun. 8-an megyek a sajat orvosomhoz (aki most szabin van) es tole majd megkerdezem, hogy lehetseges-e hormonvizsgalat, mikorra varhato a kovetkezo menzim, mit tehetek, hogy ez ne tortenjem meg ujra, . . . Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek mikor lehet ujra "hazaseletet" elni? Ezt elfelejtettem megkerdezni. :-(
Zsana, nekem meg nem volt hormonvizsgalatom, igy nem tudom miket neznek. De ha beirod a google-ban, lehet talalsz valami informaciot errol. Orulnek, ha az orvososm csinalna majd nekem ilyet, de attol felek, hogy nem fog. Szerintem ugyanugy jarok majd, mint te, hogy azt mondja, hogy raerunk meg ezzel. :-(
Annamary, orulok, hogy megvan az idopont a mutetre! Eltelik majd ez az egy honap hamarabb mint gondolnad! A mutet utan pedig johet a baba. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik májusban szülni fognak Pesten!
- A szja-ra mentességet kértem májusban küldtek nyomtatványt kitöltöttem, visszaküldtem és azóta semmit nem kaptam szerintetek várjak?