Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk (beszélgetés)
Kb.1,5 éve vagyunk együtt..még nem feltétlenül most szeretnék babát,de 1-2 éven belül..és még akkor is igaz lesz rám,hogy fiatalon lettem anya.:)Párom 29 lesz,így szerintem ő sem bánná ha pár éven belül már hárman lennénk..
Hú,de most mennem kell aludni,met már nagyon kész vagyok..
Úgyis találkozunk még..:))
Jó éjt!!
mióta vagy együtt a pároddal?
előjöttek az anyai ösztönök?
Na,közeláll egymáshoz a kettő..valahol..
És megnéztem,mert emlékeztem,hogy olvastalak már valahol.Hát,én is fiatalon akarok szülni,de egyenlőre még a lánykérésre várok..:)
szie
óvodapedagógus
Gyógypedagógia Szte..348 pont idén..még jó,hogy volt bőven pontom..
Te?
Jé,tevagy akit provokálnak..:)Kicsi a Hoxa..:D
Nagyon sokat emelnek bizonyos szakokon..durva.Én azt hittem most megy lejjebb,mert tavaly is emelték.De ezek szerint csak nő..:(
na mi az eredmény,
engem felvettek az összes helyre
A ponthatárokat este 8-kor teszik fel a felvire és arról, hogy felvettek-e nos, arról sms-t fogsz kapni. Az éjjel bármikor.
Amikor 4 éve jelentkeztem én hajnali 1-kor tudtam meg. Akkor jött az sms. Pont a tengerparton ücsörögtünk... annyira hihetetlen élmény volt. Most sztem itthon fog érni, habár nem fűzök hozzá sok reményt...
Azt olvastam, hogy most a max. 460 pont. Nekem 235 pontom van...nincs nyelvvizsgám :((((( Franc....
Én a Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar kertészmérnöki szakra.
Levelezős, költségtérítésesre.
Remélem felvesznek.
Másodiknak a Pannon Egyetem Georgikon Kar szintén Kertészetmérnökit, harmadszorra pedig a Kecskeméti Főiskola ismételten a Kertészmérnöki szakára jelentkeztem.
én gazdálkodási és menedzsment
corvinus, ávf
én szie óvodapedagógus
szie agrármérnök
szte történelem
ti?
én is levelezőre jelentkeztem, államira is meg téritettre is
/////bocsi, nincs hosszú i betüm....ezek szerint ü sincs:)
én nem is jelentkeztem államira
levelezőre jelentkeztem és ott magasabbak a pontszámok
ti?