Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
MOST mindenki nyomjon egy frutit a gázpedálra!
FOGYÓÓÓHOOOLD !!!
Három hónapig használtam,de a pattanásoknak egyszerűen sehogy sem akart végeszakadni.Mivel súlyban sem láttam a változást,ráadásul ronda is lettem,így inkább letettem.
Érdekes egyébként,hogy nálam a diétás csodabogyók,csodaszerek sose hatottak.Sport,meg a kaja visszafogása,egyedül ez jött be eddig.
Szia Desi!
164 cm vagyok, "erős" testalkatú... most műr inkább izmos :) Én is edzek :)
Hellóka! addigis beléptem egy klubba (Elszántabban, mint valaha avagy rendületlenül az álomsúlyért), de azért majd ide nézek, hátha itt is történik valami :)
Röviden rólam:
1000-1500 kcal-t eszek naponta, és heti legalább kétszer csinálok kardio edzést konditeremben. 2 éve már lefogytam 86 kg-ról 70-re, de a végső cél a 60 kg (vagy akár kevesebb)
Dyus, a képedről ítélve nagyon hasonló testalkatok vagyunk :)Milyen magas vagy?
Kitartást mindenkinek :)
Helló Lányok!
Én túléltem a szétzabálós hónapot, szerencsére erősen stagnálok: 67,8 kg.
2012-es CÉL: 63 kg.
Mindenkinek jó szelet :)
Helló Csajok!
60 deka plusszal zártam a karit !
Annyira nem is elkeserítő :)
Sziasztok CSajok!Látom, nem nagyon pörög mostanában a fórum, mindenki készül az ünnepre.
Szeretnék minden kedves fórumtársamnak Áldott, Békés KArácsonyt kívánni!
A fogyim a holdban, de lesz ez még jobb is..:-)
sziasztok!nem tűntem el, de nagyon soka meló, keveset tudok jönni. Sajnos a fogyi abbamaradt, beteg is lettem, gyógyszert kell szednem, így nem tudok koplalni..szóval azt hiszem, újult erővel állk neki karácson után..diekt nem január 1-et mondok, az olyan snassz lenne..:-) amúgy a szilveszter nem oylan húzós szerintem zabálás terén.
mindenkinek jó ünnepi készülődést!
Napi 1- másfél óra tornával, és 1000 kcal sztem sec per alatt meglesz :)
Én a héten vezettem be ezt a szabályt :)
Megnézheted ezt a naplómban :)
Az elmúlt másfél hónapban 6,4kg-ot fogytam :) Összességében, mert néha bepizzáztam és azt is le kellett fogyni :)
De összességében minuszban vagyok bővel. Ezen a héten a szabályok bevezetésével 3 nap alatt 1,8kg-ot fogytam :)
Gondolod? :)
Kemény munka alatt mit értesz?
Sziasztok!
Én most 69 vagyok és szeretnék olyan 60 körülre lemenni.
Sziasztok!!!!
Üdv Tirolból:-)
Királyság minden :-)
Nagyon jól érzem magam:-)
Puszilok Mindenkit:-)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)