Aki 1 havi végkielégítést kap, az jogosult munkanélküli segélyre? (tudásbázis)
Hm.Na igen. Ez a 22-es csapdája:)
Pedig az lenne a jó ha nem tudnának visszavenni akkor kapnál 2 havi végkielégítést de ezek a cégek mindent megtesznek, h ők jól jöjjenek ki belőle.
Ezt csak én mondom hogy lassan csődbe megy a cég,mert ez az új főnök nem engedi a túlórát, a raktárak meg üresek,egy rakás büntetést fizetnek ki, szabira senkit sem enged,most a fél üzem táppénzen van, és még sorolhatnám...
Persze,utána megkaptam a pénzt,csak rosszul esett,hogy elhajtottak. Mert ő nem ismer. Hát köszi...
Mert arra gondoltam ha megszünne a munkaviszonyod kapnál végkielégítést de most esett le ha jól tudom csődnél nem jár.
Jesszusom milyen szemét cég ez?!
Nem akartak kifizetni?
És végülis megkaptad a pénzedet?
Még munkanélkülin vagyok de várok egy munkára.
Ha nem sikerül van egy másik ahová akár már most is mehetnék de elég vacak és messze is van de ha a másik nem jön be elvállalom.
Nálunk egyáltalán szinte semmi lehetőség nincs:(
Köszönöm a választ! Ez az,hogy semmit sem mondtak az irodában, de most már erőszakos leszek,és megint kimegyek. Arra lusták,hogy kiszámolják a szabimat.:-/ Ha vissza is vennének,csak 3 műszakba, azt meg sajnos nem tudom megoldani.:-( Nekem a délelőtt lenne jó,de arra azt mondták másnak is,hogy nem megoldható.
Veled mi a helyzet? Most hol tartasz? Sikerült már munkát találni,vagy munkanélkülin vagy?
Persze!:-)
Az a baj,már annyi helyről hallok annyi mindent,még mindig infó gyűjtésnél tartok, a munkahelyre mikor ki akartam menni,még azt mondták korai.:-( Decemberig vagyok Gyesen,bár most úgy néz ki,mire oda jutok,hogy vége a Gyesnek,az új főnök simán csődbe viszi a céget...
Katus de hisz mi ismerjük már egymást:))
Még mindig semmi?
Már miért ne lenne?
Semmi köze hozzá.
Aki 1 havi végkielégítést kap, az (Ő) jogos munkanélküli segélyre?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Igaz az, hogy addig nem mehetsz munkanélkülire, míg tart a végkielégítés?
- Igaz, hogy ha letelik a munkanélkülim, semmire nem vagyok utána jogosult?Miből éljünk?
- Pályakezdő álláskereső vagyok. 4 és fél hónapos munkaviszonnyal nem vagyok jogosult munkanélküli segélyre. Másra sem?
- Jogosult vagyok-e tgyás és gyed igénybevételére, ha a szülés idején munkanélküli segélyen leszek?
- Aki jogosult GYET-re de mégis visszamegy dolgozni, annak átszervezéskor jár-e végkielégítés?
- Több mint egy éven keresztül megbízási szerződéssel dolgoztam, kaphatok munkanélküli járulékot vagy nem vagyok rá jogosult?