Ajánlanátok nomád táborozáshoz alkalmas helyet? (tudásbázis)
A gyerekek viszakoztak a nomád táborozástól. Először tetszett nekik az ötlet, de aztán belegondoltak, hogy se lehúzós wc, se telefon. Én bevállaltam volna a majdnem 2 éves kispasimmal, de ők nem merték. Így a lelkészünk talált egy kulcsos házat Taljándörögd környékén.
De az ötleteket köszönöm, és elteszem őket a tarsolyba, hátha lesz egy bevállalósabb bandánk.
Így ha van még ötlet, szívesen várom!
Szia!
csak érdeklődnék, hogy sikerült-e valamit intézni?
Szia!
Az én fiam tavaly szerveztett indián táborban volt Vértestolnán. Úgy tudom a hely magántulajdonban van, de ilyen célra kiadják. falu a közelben, van fürdési és éltkezési lehetőség, valamint egy rancs is van ott, ahol néhány egzotikus állazttal is lehet találkozni. Ha esetleg szeretnél bővebbet, keress meg és megadom a táborvezető számát, talán tőle több infóhoz jutsz! Gyerekem imádta, és szerintem is gyönyörű a környezet, völgyben van, patak part, nagy hegyek a Vértesben!
Nyáron nomád táborba szeretnénk vinni az ifiseket, és ehhez keresek megfelelő táborhelyet:
- legyen ivóvíz a közelben
- lakott településtől ne legyen túl messze
- lehetőleg a Dunántúlon legyen
Az is jó, ha van valami kis ház, ahová rossz idő esetén be tudunk húzódni.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan helyet ajánlani ami alkalmas arra, hogy meditáljak, töltődjek, pihenjek és csak akkor zavarjanak ha én is akarom?
- Karate táborozáshoz, hol kérhetek támogatást a fiamnak?
- Tud valaki Baranyában/Somogyban kutyák úsztatására alkalmas helyet?
- Pécs környéki szálláslehetőséget tud valaki kb. 25 fő részére /3 éjszaka, 3 x-i étkezéssel, l/ fogyatékkal élő fiatalok táborozásához? Sürgő
- Munkaköri alkalmassági vizsgálat. Tud valaki olcsó helyet Budapesten?
- Nyári táborozásban tud valaki segíteni?