Ajándékötlet szülinapra (beszélgetős fórum)
Közös welness hétvége, gyerekkel, veletek...
Nehogy már egyedül legyen, nem hinném, hogy erre vágyna.
Attól függ milyen típus.
Nem küldeném pl háromnapos önmarcangolásra egyedül,,lehet hogy pont társaságra ,,vagy csak 1 barát ,tesó társaságára vágyna azért.
Szóval ha program ,akkor azért meg kell tudni menne e egyedül.
Szia!
Vagy 1 csak neki szabad hétvége, amikor vigyáztok a lányára, ő meg egész nap wellnessezhet.
Fodrászat, köröm, masszázs, sport, amit szeret.
Tuti írnék neki vmi önbizalom-pörgető levelet, 40 pont, amiért szeretitek. Vagy minden napra 1 pici apróság, mint 1 adventi naptár, kedves gyerekkori fotókkal, új élményekkel.
Egy közös hétvégét amit veled eltölthet!
Nem tudom van -e kocsid vagy neki amivel elmentek,és 40. az tudom anyumnak is egy olyan na ,érted olyan dolog fontos volt!
Sziasztok!
Sajnos semmi épkézláb ötlete nincsen a családnak, hogy mit ajándékozzunk nővérem 40. szülinapjára....
Nem az érték a lényeg, hanem h valami maradandó élmény legyen. Azt tudni kell, hogy sajnos 5 hónapja maradt egyedül a kislányával jelenleg zajlik a válópere ezért eléggé maga alatt van....Ékszer kilőve, sajnos eléggé félős is uh élményben az exgtrémebb dolgok szintén...utazás....hát nem is tudom szóval hátha tudtok valami jó ötlettel szolgálni...köszi :)
További ajánlott fórumok:
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺
- 50 apró ajándékötlet szülinapra anyukámnak! Segítség..
- 50. szülinapra ajándékötlet férfinak, akivel ismerkedem?
- SOS. ajándékötletek 60. szülinapra. Nagypapa, nyugdijas lesz. Valamilyen vicceset szeretnék, akár saját kezüleg is.
- Szülinapi ajándékötleteket szeretnék kérni összevont szülinapra...
- 18. szülinapra ajándékötlet Újpest drukker fiúnak