Ajándék tippek férfinak Valentin-napra? (beszélgetés)
Én szívem szerint (ha több helyem lenne), az Ikarus 260-ast építeném meg, de egyéb ilyesmivel is szívesen elbíbelődnék:
[link]
:D De lehetőleg ne a magyar dohányipar remekeit... Mert azzal ki lehet űzni a világból. A Candlelight-tal már kiegyeznék :D
Köszönöm és értettem amit írtál.Igen,a négyfal között minden lehetséges.
Szerintem a figyelmességet meg kapja tőled az év 365 napján, így ez kiesett.
Gondolom prímán főzöl és néha csak úgy megleped a kedvencével, így ez is kiesett.
Azonban egy valami talán...Egy olyan intim este, ami mind a kettőtöknek egy évnyi felejthetetlen csodát ad. Olyan, ami nem mindennapi, olyan, ami kortól független. Személyesebbet elképzelni sem tudnék...
Nézd csak, miket találtam:
[link]
Régebben a férfiakra mondták,hogy ..Szivar!
A családom férfi tagjai nem dohányoznak,de ez tényleg jó ötlet lenne,ha...Köszi!
Ő tényleg teker nyáron a Bükkben,én képtelen lennék vele lépést tartani,viszont én hazsnálom a szobakerékpárt télen.
Látod most úgrott be,ahogy olvastalak,veszek neki egy halas szakácskönyvet vagy egy diétásat,mert nem ehet sajnos akármit,no persze mellé egy szivecskés sütit!Köszönöm!
Szerintem a legtöbb ffi nem tud szivarozni.
De amúgy boldog Balintot!
Komolyan küldök neked már szivart:DDDD
Ha megadod egy ismerősöd email címét, akkor tippként megírom neki, hogy szívart szeretnél, de nagyon:DDDD
Vegyél neki valami jó szivart ;)
Utána néztem, kismillió féle lazac-recept van a net-en, akár élőben, akár fagyasztott formában veszed. Biztos, hogy azt készítenék vacsorára olyan módon, ahogyan még nem sütötted neki... mellé a nevére gravírozott üveg bor, vagy amit szeret... ráfigyelve, hogy (száraz, édes, stb.) az ízlése szerint, + passzoljon a lazac-vacsihoz is. :))
Ha nem szobabiciklivel, akkor az is jó.
Egy Sísapka?...tényleg...hegyikerékpározik...látod..látod...
Még van kettő napom...Biztatom magamat és titeket.Jó éjt kivánok!
Száj és fül takaróval kombinálva. -:DDDDD
Mit szólnátok egy szemtakaróhoz?
Mint az egyszeri szegényleány: hozott is meg nem is...
Kedves vagy ! Hidd el ,nem volt haszontalan amit írtál és köszönetem érte.Látod én is tanácstalankodok,mert annyi mindene van.
A piros nálam diétás paradicsomleves.
Piros tányérban 5 kanál forró víz.
Akkor nincs több ötletem. Kifogytam. Mint ahogy Sanyika mondja az Üvegtigerben, elfogyott, kifogyott, kész vége mindennek, felfordultam :D Csoki, hülye vagy? :D
Annyi mindent lehetne és nem lehet most. Majd bepótoljátok...
Én is kedvelem Ronaldót...viszont ő nem focirajongó..sajna.Milyen jó lenne úgy ,mint az elmúlt évben Barlangfürdőbe elmenni,együtt...Szép "ajándék" lenne.
Szép gondolat...azt hiszem mi igy is adunk egymásnak plussz időt.
2 villamosmegállóra a stadion
Nálunk a Piros -fehér csikos divik...
Bár még nem árúsítják, de úgy jelképesen jelezném neki hogy megyünk focimeccsre. Vennék mondjuk neki egy sálat. Portugált. :)
További ajánlott fórumok: