Ajándék lónak... (beszélgetés)
A jómód és a nagyvonalúság nem feltétlenül jár együtt.
Van aki egy gombóc fagyit nem vesz a párjának, pedig megtehetné. Megint csak az embert kell nézni.
Nem teljesen ertlek, de...
Dunabazmegen es Gyorben az unokatesom "cigany" a borszine alapjan, pedig total irani kinezetu az apja reven.
En puszilgatom az unokahugom, ha latom, a tesojat kevesbe, mert mar bellitottsagu, de mindig ezer dolog van, amit meg akartak mutatni, es mi dig van mivel kitokteni az idot (ami nem sok).
Ha még megvan a tavalyi kacat,amit kaptál,azt az idén add vissza, természetesen csomagolás nélkül...
Érteni fogják....
Én is azt gondolom, ugyanazt a minőséget venném, amit kapok. Ha szóba kerül a színvonal, én tuti azt felelném, hogy én olyat szoktam adni, aminek én is örülnék, amit szeretek. Azt gondolom, ezzel ők is így vannak. Abból, hogy ők ilyet vettek nekem, azt gondolom, ők ezt szeretik. ;) "Kicsit" visszanyal a fagyi.
Kedves FI! Az így megspórolt pénzből vegyél Magadnak egy finom italt! :)
Nem tudom mit írjak erre.
Talán az fontosabb hogyan viselkednek veled.
Ha ez rendben van akkor könnyebb ezen túl lêpni.
En mondjuk mindig jol elvoltam a tusfudo, zokni ajandekokkal.
Nem tudta mit szeretnek, adott olyat, amit biztosan hasznalnek. Jobban orulok neki, mint egy doboz bonbonnak, amit a kollegaim ennenrk meg.
A volt ferjem egy unokatesoja naszajandekba ket uveg bort hozott. A volt ferjem ismerte ezeket a borokat, nem is olcsok voltak, es tok megorult, hogy ezek nagyon jo pincek, es jo evjaratok. Erre a csaj kozolte, hogy 'tenyleg? Mert tombolan nyertem."
Nevettunk rajta egyet, utolag meg meg viccesebb, de ezt a kis tirkot megtarthatta volna, hogy ne egesse magat.
Ismerős a történet. A nagybátyámék úsztak a pénzben, mi annyira nem. Apám viszont igyekezett minden évben kitenni magáért, és tisztességes ajándékokat vett nekik, olyanokat, amiket magunknak sem vettünk. Ők meg adtak, ami a kezük ügyébe került. A legjobb az volt, mikor egy olyan nyakba akasztható reklám tollat kaptam, amit láthatóan egy gyógyszercégtől kapott.
Én utálom az ajándékozósdit, csak kicsi és találó ajándékot szeretek adni és kapni.
Nálunk is ez lett a szokás. Esetleg 1-1 narancs, szaloncukor, hasonlók, amiket ilyenkor azért megveszünk a fa alá saját célra is... abból pár szem jelképesen.
Csak FI-nél a színvonalbeli különbség miatt szakadt a cérna, az eltelt 6 év után, amióta ebben az új családban él. Itt az ideje, hogy egy szintre hozza az eddigi különbségeket.