AHA krémet hol lehet venni? Milyen árban, és milyen hatásai vannak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Kozmetikus vagyok, remélem tudok segíteni. Az AHA-s kezelés (Alfa-hidroxi-Acid) tulajdonképpen egy bőrkoptatási módszer. Az arcbőr legfelső elhalt hámsejtekkel teli (elhasználódott) rétegét távolítjuk el ezzel az eljárással. Látványos eredményt érhetünk el már egyetlen kezelés után, de érdemes havonta egyszer elvégeztetni, a biztos és tartós eredmény érdekében. Az AHA savak kizárólag természetes savakat tartalmaznak ( almasav, tejsav, glikolsav). Mint mondtam, érdemes kúraszerűen alkalmazni. A nagyobb mennyiségű AHA savat tartalmazó készítményeket csak kozmetikában használjuk. A kisebb koncentrációjú adható otthoni kezelésre is. Fontos, hogy savérzékeny egyéneknél ez a kezelési módszer nem alkalmazható. A munkahelyemen én zömében Ilcsi termékekkel dolgozom. Az AHA-s hámlasztást kiegészítem "Esemény előtti" paprika pakolással. A kezelés idő tartama 40 perc átlagosan 1500 ft-ba kerül. Mivel a paprika vérbőség fokozó, ezért a 40 perces hatóidő nem a legkellemesebb 40 perc a napunkban (égő érzés), de minden "kínt" megér, mert az eredmény maga a csoda. A szépségért meg ugyebár szenvedni kell :) Remélem nem vettem el senki kedvét, nagyon hasznos dolog! Az elhasználódott szarurétegnek bizony nincs helye az arcunkon, mert gátolja a normális bőrlégzést. Én mindenkit bíztatok a kezelésre, mert tényleg hasznos dolog. A kezelés után az arc üde, kisimult, mint amit kicseréltek :)
Odette
Szia!
Egy sima kereskedelmi forgalomban kapható krém nem sok mindent fog javítani a bőrödön,amennyiben problémás bőrre használnád.Ez a gyümölcssavas hámlasztás tulajdonképpen,bőrmegújító hatású,és tényleg nagyon jó.Kozmetikusnál kérném kezelés formájában.Azthiszem Ilcsinek van nagyon jó terméke erre,és otthon is tudod folytatni a kezelést kozmetikus után.De van nem növényi hatóanyagú hámlasztás is.Az meg még hatásosabb,viszont "keményebb" is.
Hogy stílszerű legyek, AHA-élményem volt:-)) Most már én is kíváncsi lettem.
Remélem, olyan hámlasztós izé, amitől babapopsi finomságú lesz a smirgliszerű arcbőröm!
További ajánlott fórumok:
- Napi 2 liter tejet iszok! Ez normális? Miyen hatásai lehetnek?
- Milyen mellékhatásai lehetnek a körömlakknak/hajfestéknek a magzatra nézve?
- Ha a hátgerincbe beadott injekció többszöri probálkozásra sikerült, milyen mellékhatásai lehetnek?
- Hol lehet a belvárosban Rekongem paprikás krémet venni? (nem rendelni)
- Hol lehet progeszteron krémet venni és hogyan kell alkalmazni?
- Budapesten hol lehet venni Adamo szauna krémet?