Agylágyulás. Elsősorban tapasztalatokra lenne szükségem, megnéztem, mit jelent pontosan...fel lehet ebből gyógyulni? (tudásbázis)
Őszinte leszek és ne haragudj rám létszi ezért, nekem a papám ebben a betegségben halt meg, lassan szépen épült le felé egyszer mikor anyukámék mentek látogatni már úgy fogadták őket, hogy meghalt. Ez egy nagy szenvedés nélküli betegség.Szépen lassan leépül szellemileg.
Én ennyit tudok erről a betegségről 2 éves volttam mikor a papám meghalt én nem is nagyon emlékszek rá.
De én kívánom neked, hogy a te papád kigyógyuljon belőle.
Most viszik ct-re... Sikerült beszélni anyuval...
Éjjel leesett az ágyról kétszer is, reggel pedig kicsit furcsán beszélt, lassan mozgott. Valami baj van a (azt hiszem) jobb kezével és lábával is...
Reggel mondta, hogy már tegnap este egyik szemével nem látta a tv-t...
Azért nem szólt, mert azt hitte, majd reggelre kitisztul...
Most várunk...
Remélem, nem lesz semmi komoly baja... :(
Nem tudom, anyunak csak annyi ideje volt, hogy szóljon: most viszik a kórházba...
Majd valamikor visszahív...
De én kiváncsi vagyok...
Értem, ok...
Köszönöm, hogy írtál...
Jobbulást neki...
Hú apósom is kapott valami hasonlót, és most a memóriája igencsak kihagy.Biztos fel lehet gyógyulni belőle, de hogy milyen módon erre mi sem jöttünk rá.
Keressük a választ de még nem találtuk:(
....Kaptál?
Kapsz?
Vagy kapott valaki a családban?
A nagyapámat most vitték mentővel a kórházba, nem tudom, mik a tünetei pontosan...
Elsősorban tapasztalatokra lenne szükségem, a neten már megnéztem, mit jelent pontosan...
Fel lehet ebből gyógyulni? Mi lesz vele?
Anyu csak ennyit tudott mondani telefonon, mert ő kísérte a mentőautóban...
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(