Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Áfonyás banánkrémleves recept

Áfonyás banánkrémleves recept

Az Áfonyás banánkrémleves hozzávalói:
4 db banán
3 ek citromlé
1,2 l almalé
1,5 ek kukoricaliszt
1 mk fahéj
2 doboz tejföl
2 pohár áfonya
5 dkg cukor


Az Áfonyás banánkrémleves elkészítési módja:
A banánt a citromlével összeturmixoljuk, 7 dl almalével felforraljuk, majd hozzákeverjük a cukrot. A maradék 5 dl almalét a liszttel elkeverjük és a leveshez adjuk, 2 percig gyöngyöztetjük, lehúzzuk a tűzhelyről. Ha már kihűlt, hűtőszekrénybe rakjuk. A tejfölt a fahéjjal elkeverjük, és a levesbe keverjük az áfonyával együtt.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Áfonyás banánkrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook