Adakozás (beszélgetés)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de dolgom volt. A tervem az az, hogy nyitni egy építményt kb. 6 garzonlakásos, ahol a hányatott sorsú kismamák jelentkezhetnének, hogy normális körülmények között élhessék le terhességük mindennapjait ( sokkal jobb örökbefogadó szülőként tudni, hogy a mindennapjait az életadó normális körülmények között tölti), valamint az utógondozásban is segítenénk. Akinek meg van a körülménye az hazamehetne a babával, akinek nincs, annak pedig segítenénk az örökbefogadás megindításában. Keresztény szellemiségemmel rájöttem, hogy számomra ez a küldetés, hogy segítsek azoknak, akik Önnön szándékul kívül jutottak rossz körülmények közé.Bár tudom ez sokaknak tűnik visszásan, viszont nekem nagyon sokat jelent, hogy ha ez létre tudna jönni. Csak kíváncsi vagyok/ voltam, hogy egy ilyen alapítvány mit váltana ki az emberekből.
Magamból kiindulva én ahol tudok adakozom és segítek, de nem vagyunk egyformák.
Jajj ez nagyon jó,ilyenben én is szívesen részt vennék.De gondolom már megvannak az állandó segítők,akik mennek.
Én a Margaréta alapítványnak szoktam ruhákat,játékokat adni,mindig hátrányos helyzetű falvak kapják meg.Nagyon sok kép van róluk,akár iwiwen is.Látom,hogy odaérnek a cuccok,nem elvesznek valahol félúton.
Feltehetem a kérdést, illetve azt igen, hogy válaszolsz-e az más kérdés.
Miben segítenéd a fiatalon babátvárókat? Lakással, lakhatással?
Nálad mit jelent a fiatal, melyik korcsoportot?
Ha 50 évvel ezelőtt teszik fel ezt a kérdést, azt mondom: igen!!
De most, amikor legalább 10 féle védekezési eszköz,
lehetőség van a "megesés" ellen, most: nem!!!
Lehet ezért elítélni, megkövezni, de ez a véleményem.
Adakoznátok egy fiatalon megesett lányoknak lévő alapítványnak?
Nekik NEM!
Én évek óta rendszeresen küldök le vidékre szegény családnak és óvodának, ruhákat, játékokat!
Mindent nagyon szívesen fogadnak!
Előtte egy másik családnak küldtem több alkalommal csomagot, de ők meg se köszönték...ezért kerestem és találtam mást....és tudom, hogy most jó helyre megy és nagyon hálásak!
Mindig van hova adni...csak meg kell találni azt, aki valóban rászorul és megérdemli! És nem pénzt kell küldeni, hanem hasznos dolgokat. A pénz könnyen elvész...
Én a munkámmal támogatom a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítványt.
Mi nem csak pénzbeli adományokat várunk, hanem például olyan önkénteseket is, akik kísérők lennének látássérülteknek szervezett kirándulásokon, rendezvényeken, és még sorolhatnám...
Van már néhány ilyen alapítvány...
Én olyan alapítványnak adok, amelyikkel szoros kapcsolatban állunk. A Bölcső Alapítványt és a Dévény Anna alapítványt támogatjuk rendszeresen.
Megesett lányoknak?
Tuti nem.
Én nem adakoznék soha alapítványnak.
Sem ilyennek, sem másmilyennek.
Volt már úgy, hogy segítettem valakinek, de akkor személyesen tettem, nem úgy, hogy az alapítvány elnyelje az adomány minimum felét.
Van mas lehetöseg hogy az ember jotekonykodo legyen . Es pedig nyara befogad egy par gyerekothoni gyerköct.
Kikel aztan tartja a kapcsolatot es segit a maga modjan.
Nem muszaly hogy ismeretlen szamlara kuldjön penzt lehet teljesen individualisan tamogatni.
Én szívesen adok ha van miből és van mit,de már jártam pórul....
ezért nagyon meggondolom,de jelenleg nem tehetem,inkább én lettem rászoruló sajnos:(