Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Abszolút főzés/sütéstudatlan vagyok, tudnál nekem hússütésben segíteni? fórum

Abszolút főzés/sütéstudatlan vagyok, tudnál nekem hússütésben segíteni? (tudásbázis)


11. a73be8dbf2 (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2013. jan. 17. 10:22
Igen. Először lisztbe fogattam, ezután pedig a bundába, ami tojásból, kevés lisztből és a sajtból állt
10. andi6020 (válaszként erre: 8. - A73be8dbf2)
2013. jan. 17. 10:17
Bundázás előtt lisztezted a húst?
2013. jan. 17. 10:15
Ja, és annak ellenére, hogy megrepedt néhányon a bunda, kettőről pedig konkrétan levált, sokkal puhább lett, mint mikor sajt nélkül készítettem. Ez tetszik :D
2013. jan. 17. 10:13

Elkészítettem! :) Jó sok sajtot reszeltem a tojáshoz. Szerintem nagyon jó lett, intenzíven érezni a sajt ízét. Trapistát használtam. viszont a bunda itt-ott megrepedt, de amúgy finom

köszi mindent! :)

2013. jan. 17. 08:13
Én nem éreztem benne a sajtot, mikor kipróbáltam. Viszont forgattam már krumpliba. Az jól bírta.
6. a73be8dbf2 (válaszként erre: 5. - A73be8dbf2)
2013. jan. 17. 07:56
* nem is én
2013. jan. 17. 07:56

Elég vékony a hús, nem én is daraboltam fel.

Köszönöm a válaszokat, kipróbálom akkor úgy, hogy teszek bele, ha pedig nem érezni, akkor megcsinálom azt, amit Andi írt, aztán akkor tuti jó lesz :) Köszi mégegyszer!

2013. jan. 17. 07:51
Na, passz... Azt hittem tudok segíteni, de ez tényleg jó kérdés. Én kipróbálnám, de úgy, h egy db husit és egy pici bundát külön szednék, abba reszelnék sajtot, és megnézném, h megég e a sajt, mielőtt megsül a husi. Sztem ez függ attól is, h mennyi, milyen sajt, mekkora a husi, milyen vékony stb. (minél kisebb legyen, h kevesebb idő kelljen neki átsülni.)
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - A73be8dbf2)
2013. jan. 17. 07:47

Persze, kibírja. Az már kérdés, hogy mennyire fogod érezni a sajtot a bundában. Talán érdemesebb lenne sajt nélkül kisütni, majd tálalásnál tejfölt és reszelt sajtot tenni rá. Aztán ki tudja, lehet, hogy simán észrevehető. Sajttól is függ, de kibírni kibírja.

Én szoktam úgy is sütni, hogy a zsemlemorzsát keverem el sajttal. Nagyon finom.

2. d71ef05a8e (válaszként erre: 1. - A73be8dbf2)
2013. jan. 17. 07:46
Szia! A csirkemell olyan gyorsan átsül, hogy nem fog megégni a reszelt sajt a bundában annyi idő alatt, nyugodtan tegyél bele. Azért én mindig ketté szoktam szelni a csirkemelleket vízszintesen, így még vékonyabb szeletkéket kapok, kiklopfolni nem kell.
2013. jan. 17. 07:42

Éppen pácolom a csirkemellett, amit párizsi bundában akarok elkészíteni. Időközben eszembe jutott, hogy lehet, reszelni kellene a bundába némi sajtot is, hátha finomabb lesz. Kibírná az a sütést, az olajat? Vagy inkább hagyjam?

Biztos hülye kérdés, de én tényleg abszolút hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook