Abszolút főzés/sütéstudatlan vagyok, tudnál nekem hússütésben segíteni? (tudásbázis)
Elkészítettem! :) Jó sok sajtot reszeltem a tojáshoz. Szerintem nagyon jó lett, intenzíven érezni a sajt ízét. Trapistát használtam. viszont a bunda itt-ott megrepedt, de amúgy finom
köszi mindent! :)
Elég vékony a hús, nem én is daraboltam fel.
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom akkor úgy, hogy teszek bele, ha pedig nem érezni, akkor megcsinálom azt, amit Andi írt, aztán akkor tuti jó lesz :) Köszi mégegyszer!
Persze, kibírja. Az már kérdés, hogy mennyire fogod érezni a sajtot a bundában. Talán érdemesebb lenne sajt nélkül kisütni, majd tálalásnál tejfölt és reszelt sajtot tenni rá. Aztán ki tudja, lehet, hogy simán észrevehető. Sajttól is függ, de kibírni kibírja.
Én szoktam úgy is sütni, hogy a zsemlemorzsát keverem el sajttal. Nagyon finom.
Éppen pácolom a csirkemellett, amit párizsi bundában akarok elkészíteni. Időközben eszembe jutott, hogy lehet, reszelni kellene a bundába némi sajtot is, hátha finomabb lesz. Kibírná az a sütést, az olajat? Vagy inkább hagyjam?
Biztos hülye kérdés, de én tényleg abszolút hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz :)
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Videószerkesztésben abszolut kezdőnek tudnál segíteni?