A volt barátnőm cuccaival mit csináljak? (tudásbázis)
Értem, váratlanul ért.
De mivel ő szüntette meg a visszaadás lehetőségét, sokat nem tehetsz, talán tényleg ha egy közös ismerős fel nem veti a témát.
Ha esetleg ő már kidobta volna a te cuccaidat, akkor meg végképp nincs miért őrizgetned a könyveit.
Szóval már régóta vannak nálad maradt könyvei, de most, hogy letiltott, visszaadnád ezeket.
Elvileg már rég, még a letiltások előtt rendezhetted volna a tulajdonviszonyokat.
Köszönöm a válaszokat :)
Mindketten lányok vagyunk :D
Nem hiszem, hogy próbálkoznék Nála, már nagyon sok éve van párja. Sajnos az ő élve az, hogy "mindenki hülye a világ hülye csak én tudom a legjobban a dolgokat" típus. KB másfél éve tiltott le a saját hülyeség miatt. Én csak a bűnbak vagyok a szemében. Az a szomorú, hogy nála is vannak cuccaim.
Nálam is volt ilyen, ha annyira zavar, dobd ki őket. Szerintem ha neki azok annyira fontosak lennének már szólt volna.
Utólag meg ne reklamáljon!
Vagy add oda valaki(k)nek akik szeretnek olvasni!
Jééé... nem mindegyik?
Nekem több is megtette, a ragasztó szállt ki belőle.
Nem piacon vettem pedig, hanem Németországban az Adidas gyári boltjában.
Nekem közel 10 éves adidas superstarom van a szekrényben.
Egyben van még semmi baja,jó az idő megviselte de lehetne hordani mèg.
Nem olvas.
De ha becsengetnél hozzá......
Add oda a szeretetszolgalatnak.😁
Nem tudom a volt pasim mit csinált az Adidas cipőmmel, de ha olvasna, azonnal kérem vissza. 😁
Nekem úgy néz ki most történt, akkor még várjál, a nőket mire kiismered, megváltoznak.
Lehetséges hogy csak próbára tesz,a könyveket azért hagyta ott, h legyen oka vissza menni.:)
Ajándékozd el. Legrosszabb esetben rakd ki a szelektívbe.
Nehogy felad postán, az egy valag pénz.
Gondolom mit akarsz. El akarsz menni hozzá a könyvekkel, habi csak a könyveket viszed.
😉 Menj!!! :)
Majd a következő kiolvassa őket. :D
Nálam egyszer maradt egy férfipapucs, a következő elhordta otthon, amikor jött. Egyik sem kérdezte honnan van. 🤷♀️
Sziasztok.
A volt barátnőm (barátok voltunk) letiltott engem mindenhonnan (hosszú sztori, na jó azért annyira nem). Viszont néhány könyve meg nálam maradt, mit csináljak velük?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak a párom volt feleségével, ha nem hagy minket békén?
- Hétvégén bulizni voltam a volt pasim haverjaival, az egyik a "barátnőm" barátja... tanácsot kérek, most mit csináljak?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Mit csináljak a barátnőmmel?
- Összevesztem a legjobb barátnőmmel!Mit csináljak?
- Mit csináljak a hétvégén? Töltsem a barátnőmmel, vagy fogadjam el az alkalmi melót?