A szem tornaeszköze (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A szem tornaeszköze
Sziasztok!
Halottatok már erről? Az egészséges szemért
Csodás ital, mely javítja a látást, segít a vörös, viszkető, könnyező szem gyógyításában
Mindössze három, a konyhádban megtalálható zöldség kell ahhoz, hogy elkészítsd.
A legtöbben már megtapasztaltuk, mivel jár, ha begyullad és kivörösödik a szemünk – gyakran viszketéssel, a szem megduzzadásával együtt jelentkezik.
A szemfáradtság gyakori, ám mindig rendkívül zavaró jelenség. Tünetei a szemfehérje vörös elszíneződése, a viszkető-égő érzés és a könnyezés. Van rá egy olyan házi készítésű ital, ami segít a mielőbbi gyógyulásban. Ráadásul annyi más betegségre is jó.
A természet számos egészséges élelmiszert, gyümölcsöt és zöldséget kínál tálcán ahhoz, hogy az egészségünket megőrizzük, illetve baj esetén orvosoljuk.
Erősen ajánljuk ezt a receptet, mivel ez egy szuper könnyen elkészíthető, de szuper erővel bíró ital, ami jelentősen javítja az egészséget.
Hozzávalók:
1 sárgarépa
1 burgonya
1 alma
Elkészítés:
Tisztítsd meg az összes hozzávalót, és vágd apró darabokra, majd tedd a gyümölcscentrifugába és nyerd ki a levét. Ha a frissebb ízeket szereted, kevés citromlét is adhatsz hozzá.
Idd ezt az italt reggelente étkezés előtt, és reggeli után egy órával. (Az optimális eredmény érdekében napi kétszer fogyaszd!)
Mire jó?
* Javítja a látást, segít a vörös, viszkető, könnyező szem gyógyításában
* Ez az ital kiváló méregtelenítő, serkenti a belek működését, orvosolja a székrekedést. Gátolja a rákos sejtek fejlődését és erősíti az immunrendszert.
* Ez a zöldséglé ital csökkenti a menstruációs fájdalmakat, görcsöket, erősíti a tüdőt, megakadályozza a szívroham és a magas vérnyomás kialakulását.
* Felveszi a harcot az emésztési zavarok és a torokfertőzés okozta rossz lehelettel szemben.
* Enyhíti a kemény edzés utáni izomfájdalmat.
* Miközben rendkívül tápláló, támogatja az egészséges fogyás folyamatát.
A legjobb dolog ebben a természetes italban, hogy nincs mellékhatása.
Sziasztok.
Többen kérdezték, hol lehet megvásárolni! A cikkben bármelyik linkre kattintva meg tudjátok vásárolni kiszállítással!
udv
Imre
Nekem is van már pár éve.
Nekem nem is nagyon használt, olvasáshoz akartam használni.
A lányom viszont előszeretettel használja tv nézéshez szemüveg helyett.
Sziasztok!
A lányomnak -0,75-ös szemüvege volt. Több hónapig használta a szemüveget. Most 1,5 év után visszamentünk a szemészetre, ahol kiderült, hogy -2-re romlott a szeme! A szemorvos szerint gyereknek is, felnőttnek is tilos ilyen szemüveget viselni, és csak a vállalkozónak hoz hasznot. Nem tudom, ez mennyire objektív vélemény, az orvosok hajlamosak ellenállni az alternatív lehetőségeknek, de tény, hogy a lányom szeme javulás helyett sokat romlott (kérdés, hogy a rácsszemüveg nélkül most hol tartanánk).
Sziasztok!
Köszi a segítséget, azoktól, akik már próbálták.
Ez engem is érdekelne, hogy az számít-e, hogy minuszos vagy pluszos valakinek a szeme, akkor segít-e bármelyik esetben?
Azt hiszem, ha tényleg ilyen jó, akkor ki fogom próbálni, mert annyit nagyon megérne, hogy ne kelljen szemüveget hordani. :)
Az számít, hogy mínuszos, vagy pluszos valakinek a szeme?
Az enyém mínusz háromnegyedes és mínusz másfeles. Érdemes egy ilyennel próbálkoznom, javulna a szemem tőle? És ha igen, akkor mennyi idő alatt?
Ennyit megérne nekem, hogy ne kelljen szemüveget hordanom, mert nagyon nem szeretem. Kontaktlencsét is próbáltam, de azt nem bírta a szemem, folyton begyulladt. A szemeim eltérése nem nagy ugyan, de a konfortérzetemhez kell a szemüveg, főleg kevés fénynél, esténként, meg ilyen szomorkás téli napokon.
Akinek van tapasztalata, kérem, írjon!
Gyógyászati segédeszközök boltjában is érdemes megnézni, én ott vettem. De ha a google-ba beírod, kapsz ötleteket.
Nem régen kezdtem használni, még nem tudok eredményt mondani. Nekem nem kényelmetlen, nem fáj a fejem, és ezzel jobban látok, még olvasni is.
Sziasztok!
De jó, hogy megjelent ez a cikk! Már egy pár hónapja keresek ilyen szemüveget, mert anyukámnak nagyon sokat romlott a szeme, és még én ajánlottam neki, hogy szerezzen ilyet - sajnos nem járt sikerrel. Elkezdtem a neten keresgélni, de lehet, hogy rossz kulcsszóval, mert nem találtam rá lehetőséget, hogy tudtam volna rendelni korábban.
A lényeg, a lényeg, hogy évekkel ezelőtt egy munkatársamnak tudtam segíteni ilyen szemüveg beszerzésében (hogy ez az internet mennyi mindenre való...). Na és a lényeg,a lényeg, hogy ő azt tapasztalta, hogy valóban sokat segített a látása javításában.
8 évvel ezelőtt én használtam!
Másfél hónapig naponta 20-30 percet hordtam, azt mondták lehetőleg ha szabadban vagyok, akkor hordjam, de otthon is jó, a lényeg a rendszerességen van.
A -1-es dioptriám másfél hónap alatt 0-ra helyrejött, aminek nagyon-nagyon örültem.
Sajnos, 2 év után visszaromlott a szemem -0.75-re.
Azóta nem fogtam bele egy újabb "kezelésbe", mert eléggé fájt közben a fejem, szóval az eredmény nem végleges, de segíteni segít.
Használt már valaki ilyen szemüveget? Ha igen, leírhatná, hogy tényleg segített-e.
Előre is köszi!
A látórendszer rendkívüli terheltsége a látvány gazdag mindennapokban az oka a fiatal szemüvegesek egyre növekvő számának. A rendszeres tréning a látásélesség javító rácsszemüveggel pozitív hatással van az érzékelő képességre, a látásélességre, a színérzékenységre, a szem mozgathatóságára és a fénytűrésre - függetlenül a látáshiba fajtájától.
Ugrás a teljes írásra: A szem tornaeszköze
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Lézeres szemműtét
- Történelmi személyek - ABC-ben
- Ki Ő? /közismert személyek ABC-ben/