A szél (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A szél
Ó nagyon köszönöm a hozzászólásod, a hasonlattól kissé elpirultam.
Ami azt illeti, szerintem az itt megkezdett mesét, lassan csak ketten fogjuk írni, némi belekotyogással. :))))
Egy igazi mese jön talán e hónap 29-én itt a Hoxan
Gratulálok,így tovább!
Kellemes kis olvasmány. Nekem ahogy olvastam eszembe jutott Bulgakov: A Mester és Margarita című könyve ,a repülés fejezete. A Te repülésed persze szebb volt. :)
Várom a következő művedet.
Köszönet A.N-nek és Kacibabának a kedves és támogató sorokért. Ígérem igyekezni fogok, már van elég sok novellám készen, de most érdekességként egy mesét tettem fel, az egyik fórum vitázóinak beszélgetésére. Kíváncsi leszek minden itt jelenlévő véleményére.
A kérdésre, hogy nem voltam-e szél, hát nem tudom, én hiszek a hinduk gondolkodásmódjában, miszerint van lélekvándorlás. Így azután nem tudhatom.
Szeretném, ha elolvasnátok és utána véleményt írnátok.
Több hasonló, kisebb nagyobb lélegzetvételű és tartalmú novellám van még. Szeretek írni, különösen, hogy bekerültem egy létszámleépítésbe és a régóta munkahelyem, majd második otthonom elvesztésének fájdalmát így tudom elviselni.
Remélem több mindenkinek tudok örömet szerezni és ha nem, akkor pedig vitatkozzunk, mert azt is lehet. Ha valakinek ismerős lenne, egy másik oldalon, ami főleg irodalommal foglalkozik, hasonló néven már kiadtam.
Ugrás a teljes írásra: A szél
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben