A sors válasza (beszélgetés)
Ismerösnek nagyon csúnya kislánya volt. Az a tipikus, akire azt mondjuk, nagyon aranyos. Amikor terhes voltam és véreztem, ö vigasztalt, minden rendben lesz, megmarad a baba, olysn szép gyereked lesz, mint nekem. Nem baj-mormoltam magamban - csak egészséges legyen.
Kb 1 év múlva kezdett a kislány csinosodni. 2-3 évvel késöbbtöl, ma is, kifejezetten szép lány.
Értem a törlést, de a sztorit már nem tudom követni;)
köszi!
Edzésen?
Ezt nem olvastam...
Én meg Kung-Fu-tam! Csak azért írtam ezt neki,mert ott érte "állítólag" fenyegetés.
Szép estét neked :)
Miért nem való a küzdősport lányoknak?
Én judóztam fiatal felnőtt koromig, jártam szórakozni is.
Nem neveltek rosszul.;)
Azt írtad, hogy gyerekkorodban történt.
Most akkor mikor mondták rád, hogy ronda vagy?
Az egykor csúfolódó modhatja, ha megtudja hogy vele foglalkozol:
[link] 😀
Nekem azt tanították, ha mondanak rám valamit, én azt feleljem hogy ennyi hiba másban is van. Akinek van csepp esze, ettől magába száll. Ha nincs neki, akkor az is az ő baja. Nem is értem miért kell ebből ügyet csinálni. Ráadásul egy életen át ezen kattogni. Nooormális?
Ketyeg az óra! Egyre fogy az időnk. Tényleg az ilyen piszlicsáré ügyekre kell pazarolni? Nem hiszem el, mikor annyi örömteli dolog van a világon, és azokat meg háttérbe szorítjuk? Elképesztő!
Ez egy nagyon szeretettel teli gondolat.
Köszönjük Emese!
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Tedd fel kérdésd, a válaszadás joga a tied! Kvíz játék
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.