A sirályok támadnak emberre? (tudásbázis)
macskám szorgalmasan és eredményesen irtja a feketerigókat, és már néhányszor csapatostu lrátámadtak. Légpuskával csúzlival üztük el őket.És veresposztók szememben, a kiteregetett ruhákat rendszeresan lec...k
fiatal koromban a keverőhöz mentem valamit megnézni,mellette ott sorakoztak az egyszobás cselédházak,persze,kerítés,ilyesmi nem volt.mondom mi a bánat ez,hát egy kakas fölugrott a hátamra,elkezdte kopogtatni a fejem.még jó,hogy télikabát,sapka volt rajtam.csoda,hogy félek az állatoktól?
"A Madarak című klasszikus Hitchcock-film kapcsán Csaba arra emlékeztetett, hogy a film története valós eseményeken alapul: a madarak agresszív viselkedésének oka az volt, hogy a környezetszennyezés miatt mérgezést, idegrendszeri tüneteket okozó algafajtából ettek. És bár a valóságban a sirályok nagyon szemtelenek, még ők sem támadnak az emberre."
[link]
Nekünk volt egy közönséges vörös kakasunk, a zsíros kenyeret és a szőlőt nem ehettük az udvaron, képes volt akkorát ugrani helyből!! hogy kiszedte a kezünkből. Semmi mást, csak ezt a két kaját. :)
Döglött hal arra úszott!
Micsoda szuper képességek! 😂😂😂
nem kell ahhoz sirálynak lnni, hogy ellopják az emberi kaját. a SZ*-I autóbuszmegállaóban rengeteg éhes vadgalmb van, ők embert nem támadnak, de ha vki ül és eszik egy padon körülállják, és kézből is ellopják a kaját. Tavasszal a kezemből kikaptak egy fél pizzás csigát.
Simán megtámadják, húsevők
Lásd Hitchcock Madarak c-ű filmjét
Holnap lesz rossz.
100%, már lebaszas, 110%-nal nem nagyon szólnak be.
És tudom, holnap kikkel dolgozok.
Láttam mit művelnek, félelmetes.
Nálunk ez megszokott dolog. Ha a fészket védik, rátámad emberre, állatra, tök mindegy.
Ha nem a fészek mellett vagy, de rajzanak, akkor kézből lehet etetni őket mert a kajára pályáznak.
Na, ugorjunk neki ennek a döglötthalnak újból.
Egy döglött hal, arra sodródott, mert ugye úszni már holtában csak nem tud :D
Egy döglött hal arra úszott, így közeli leszallonak tűnhetett.
Igen azért a tengernél, óceánnál méretesebbek a sirályok, és figyelmeztettek is, hogy figyeljek a tabletre, telefonra, mert simán kikapják a kezemből. És tényleg piszok szemtelenek, egy srácnak a sildessapkáját kapta le, de aztán le is dobta . A kaját meg simán elviszik. :)
A sirály nem támad meg egy embert, mert neki az olyan lenne, mintha egy katedrális méretű élőlények futal neki.
Ha döglött halva úszott, usz tűnhetett
Jó pár éve már, az északi tengernél voltunk, volt ott egy étterem, kint a parton, simán kikapta a kaját a tányérból, és már el is repült vele, ha nem látom, nem hiszem.
Lehet ficánkoló halrajnak nézték. Ők a kajára mennek. Az ételt, sőt a mobilt is kikaphatják az ember kezéből.
Egyik este egy barátom úszott a Velencei tónál, távolabba parttól ès több sirály alig 1-2 mèterre, nagyon megközelítette,lehet,ha nem fröccsököli intenzíven őket, akkor megtámadják?Vagy mi miatt repültek ennyire közel hozzá?
További ajánlott fórumok: