A nyúl...nem a húsvéti, a haszon állat... (beszélgetés)
na igen...én is a magyar konyha híve vagyok...
Inkább mint a tengeri vackok:-DD Meg a béka vááááááá
sok ember nem enné meg,még olyanok sem,akik soha nem kóstolták,de ha egyszer megkóstolnák,anélkül,hogy tudnák mit esznek,lehet ízlene...kitudja...
galambot ki evett már??isteni a levese...
dehogynem...Barbikának igaza van..én is igy voltam,rajongásig szerettem az állatokat,nekem is van két manóm,ők az elsők...van kutya,macska,galamb,tyúk,kacsa,és attól,hogy megesszük a húsát,még tiszteljük őket,mert amig tartjuk őket,addig ugy bánunk velük,ahogy kell,kaja és friss viz van nekik mindennap 2x,de a sorsukat sajna nem kerülhetik el,ez miatt nem hiszem,hogy vérengző gyilkosnak kellene beállítani...
jaj,bocsi...nem is néztem,hogy törpe nyuszi...bocsi...valamit félre értettem...azokat én sem főzném meg...
Én biztosan nem ,mert szerintem olyan mint egy macska.Nekünk is volt húsvétkor amikor kicsik voltak a gyerekek és lakótelepen éltünk.Nyáron kivittük Diósdra és egyszer csak megették.Szerencsére nem voltunk ott. Mondjuk nekem a bárány sem ízlett.
Nem vagyok vega...
Mert nagyon szép.nAGYON ELTÉRTÜNK A TÉMÁTÓL.......
Szóval egyetek nyuszihusit mert egészséges:-)))
Én sem gondolom hogy az állatok a gyerekeim.... szerencsére ilyen téren minden rendben van Velem
Sajnos nem értjük egymást... de nem baj!! Én alapból haragszom az emberekre és az állatokat jobban szeretem mint a legtöbb embert, és ha gyerekem lesz ez akkor sem fog változni. Őt szeretni imádni fogom, és a családomat is szeretem, imádom.... de attól még el vagyok keserdve h milyenek az emberek! Ez pedig soha nem fog megváltozni....
Én is állatbolond voltam sok kutya nyuszi stb de a gyerek megváltoztatta ezt nem volt időm csak a fiamra és csak vele foglalkoztam utána hisz ő az életem értelme :-))
Persze van 1 agaram ,meg a sok baromfi ,gerle papagáj,de ők megmaradtak az állati szinten én nem tekintem gyerekeimnek az állatokat!!!!
Majd ha egyszer anya leszel:-))
igen? milyen változásra gondolsz?
na igen:_)) Pár év és te is gyökeres változást fogsz érezni:-))
Komolyan:)de általában ki a természetbe viszem őket,nem az utcán.
Nem potyogtat össze vissza mert vannak szoba tiszta nyulak.Baratom nyula szomba tiszta,csak 1 helyre végzi a dolgat.Enyemek nem a szobaban vannak mert sokan vannak:)neki csak 1 nyuszija van.Amugy van nyuszi WC is ...
Igaz nincs macskám de én nagyon szeretnék a nyúl potyogtat össze vissza a cicák meg okosak és elásák:-DD
nem mondod itt vidéken még ha néha néha görényt sétáltatnak attól is kiver mindenkit a víz:-DD
az állat az állat nem lehet 1 lapon emlegetni az emberekkel...........
Nagyon értelmes állatok,akinek nincs nyuszija az nem is tudja milyen okosak is tudnak lenni.
Nekem a nyúl olyan mint másnak a kutya.Viszem őket sétálni,van nyuszi póráz :)
ezt nem értem .de mindegy nekem a nyuszi az marad kiskedvenc :-)De nem lesz mostanában !!De vadnyúl jöhet:-DD
végülis pont olyanok mint az emberek, nem??
ja hát azek annyira édesek:-) Ők tényleg kedvencnek vannnak kitalálva:-))
A baromfikiállításokon szoktak helyet szorítani nyuszi különlegességeknek is:-)
Hát igen van húsnyúl avagy vágó nyúl és dísz ahogyan a baromfinál is:-))
Eleinte voltak kölykök,azokat le adtam állatkereskedésbe.Nem azert hogy abbol gazdagodjak meg csak nem tudtam volna felnevelni őket mert igy is 5 nyuszim van:).
Azota nincsenek is kölykök mert megsirattam a piciket mert olyan helyesek voltak es féltem hogy rossz gazdához kerulnek.De remélem nem igy történt.
En nem azért tartom a törpe lógó fülű nyulaimat hogy utanna felfaljam őket.Nem hiszem hogy lattal mar törpe nyulat mert akkor nem kérdezned hogy mit csinálok a kölykökkel...
tudom, és nem is várom el senkitől sem... de attól még lehetünk tisztelettel az álálatok iránt, nem??? bocs, h beleszóltam, dehát nem bírtam megállni :)
További ajánlott fórumok: