A neurológiai eredménynek hihetek úgy, hogy sem CT, sem MRI nem készült? (tudásbázis)
Ilyen alacsony vérnyomás esetén kompenzálás miatt szapora a pulzus, hiszen a szív igyekszik fenntartani a keringő volument.
Több kávé nem tanácsos, mert szintén emeli a pulzusszámot, ellenben dinamikus tréning hasznos szokott lenni. Nem túl megerőltető mozgás, ami javítja a szervek vérellátását.
Csütörtök du-ra!
A pajzsmirigytől nem rettegek, már úgy vagyok vele, hogy legyen az, aztán kezeljék! ;-)
A rettegés a napi szinten történő rosszullétektől van, ez borít ki!
Szerintem inkább valami alagút-szindróma lehet, vagy a stressztől zsibbadsz.
A szíved meg attól ver ilyen gyorsan, mert egyfolytában félsz, vagy tényleg pajzsmirigy.
Annak mikor lesz meg az eredménye?
Egyébként ne rettegj ennyire, hidd el hogy ha az orvosok úgy látták volna hogy van valami komolyabb baj, nem engedtek volna haza, vagy sürgősen vizsgálatokra küldenek.
A doki szerint gyönyörűen működik a szívem.
A pulzusom a sok. 90/60-as vérnyomás mellett 130 volt az átlag pulzusom, éjjel is.
A kardiológus szerint is pajzsmirigy gondom van. (majd kiderül)
Csak annyi mindent olvasni, én meg már bebeszéltem magamnak, hogy valami elzáródásom van, innen a zsibbadás. Ugye nem?!
Nyugodtan, 15 éve kb, még semmi nem volt,mégis rájöttek az orvosok, hogy kinek mi a baja.
Ezzel csak gyorsabban megy.
De ha fölösleges, akkor nem szíívesen csinálják ezeket a vizsgálatokat, annyira drága és az intézet fizeti, amit vagy visszaad nekik az OEP, vagy sem.
Sajnos az eü-ben minden a pénz és nem a beteg körül forog igazából.
És a vérnyomásod rendben volt?
A 24 órás EKG éjjel is magas pulzust mutatott?
Ezzel kezdődött, mármint magas pulzussal. 24 órás EKG, vérnyomásmérő is volt rajtam, voltam szív uh-n, valóban sok a pulzus. Az egyik bill., se százas, így van egy kis ritmuszavarom.
..csak ez a zsibbadás ne lenne!
A férjemnek volt ilyen féloldali zsibbadás problémája, neki csináltak ENG és EMG vizsgálatot.
Kiderült hogy az alkarjában van probléma valamelyik idegszállal.
Három hete tart ez az egész, már az őrület határán vagyok! Nap nem múlik el, hogy ne legyek rosszul!
Nem jutok egyről a kettőre. Kardiológiai eredményem is azért van, mert magánrendelésre mentem!
(170-es pulzus ellenére dec. végére adtak időpontot)
ha nyaki gerinc eredetű a dolog, idegbecsípődés vagy hasonló, az inkább képalkotó eljárással látható- szerintem
menj végig a kijelölt vizsgálatokon, szedd a betaloc-ot és könnyen lehet, hogy javulni fog
Voltam neurológián, mert zsibbadt a bal felem, legfőképp az arcom. Ketten is megvizsgáltak, majd átirányítottak a kardiológiára.
Kiderült, hogy szapora a pulzusom, kaptam gyógyszert. Most a pajzsmirigyemet vizsgálják, csüt. lesz eredmény.
De én addig begbolondulok ettől a zsibbadástól! Már magamba beszéltem, hogy valami elzáródásom van, és mire kiderül majd késő lesz már!
További ajánlott fórumok:
- Kórházak neurológiai osztályán milyen betegségek fordulhatnak elő? Ami eszetekbe jut kérlek írjátok le!
- AM elmélet e-learing teszten 89 %-ot értem el, az jó eredménynek számít?
- Vérvizsgálati eredménynél mi lehet az MPV? És ha ez magas 12.8 az mit jelent?
- 3 évesnél neurológiai vizsgálat
- Van olyan mentális vagy neurológiai betegség, ami magatartásváltozással jár (ingerlékenység, stb.)?
- Hihetek az eredménynek?