A nemes "füllentés" megengedett egy kapcsolatban? (beszélgetés)
Nem azt írtam,hogy kezdem ,hanem hogy "Kezdtem"...
Tehát nem most hanem nemrég...
Pedig az illető elviseli és abszolút nem haragszik,aggódik emiatt.Nincs is miért!
És milyen jól teszi!
Az biztos hogy a nők túlbonyolítják.
Nem egy olyan elváltat ismerek,akik találkoznak még a válás után is,semmi nincs közöttük,csak amolyan barátság (hülyén hangzik,de így van)
Mi egyszer összekaptunk a párommal,megkérdezte hogy akkor megyünk a dm-be,mert még reggel mondtam hogy be kellene ugrani.Mondtam neki:rakjál ki a plazanal,én meg majd hazamegyek.Erre ő mondja hogy na de hogyan,wc-papírt kell vennem,meg sok mindent,hazagyalogolok?Mondom igen,pontosan.Ki is rakott,de én már előtte a kocsiban elkezdtem sminkelni,parfüm stb,nézett nagyokat,de nem szólt.A vita vége az lett hogy bementem és vettem egy csomó mindent (soha nem csináltam még ilyet,de baromi jó érzés:) hívott nem vettem fel,majd mikor hazaértem mondtam hogy bocs,de nem hallottam.Ő meg kedveskedett,dícsérte a ruhákat,és ennyi volt.Egy szót se szólt a költekezés miatt,szerintem örült hogy csak vásároltam :D
Nemes füllentésre visszatérve egyszer elment bulizni,és ráhajtott egy nő.Lekoptatta,de én mástól visszahallottam ezt.Akkor azt mondta azért nem szólt mert elküldte és nem akarta hogy rosszul érezzem magam.Akkor meg is beszéltük hogy inkább mondja el,mert ha mástól hallok valamit,akkor is rosszra gondolok ha semmi nem volt.Én is elmondok neki minden hasonlót.
Egy-két füllentés belefér,de szerintem olyan nem ami féltékenységre adhat okot,mert simán tönkrevághatja a kapcsolatot.
A férfiak másképp működnek mint mi.
Ha vége van,akkor vége van.
Ne magyarázd bele a semmibe a valamit:)
Szerintem ha adakozó ,és nem visszafogó lennél többet érnél el ,mint így!
Adott okot ,arra ,hogy féltékennyé tedd?Már azon kvül hogy a saját gyerekét/aki biztos nagyon hiányzik neki/elviszi suliba,és kidobja az exét a b.megállóban/ez persze tutira próbálkozás,de csak az exnej részéről,és nem a párod részéről....Legyen neked ez kihívás,hogy toppon legyél/bár lehet ,hogy felesleges,mert nem kell:)/
De ne vetítsd ezt rá a párodra,hiszen erről nem tehet,de ha érezteted,hogy vádolod eltávolíthatod magadtól!
ezzel max nem féltékennyé teszed, hanem úgy felhúzod hogy jól otthagy majd a p..ba
ha akar valamit az exétől akkor bármit tehetsz,úgyis megteszi, ha pedig tényleg csak fuvarozza,akkor meg felesleges felpaprikázni.látom nem bízol benne :)
Én is elhintettem már pár dolgot a párom fülébe, persze semmt sem értem el vele mert abszolút nem féltékeny...
Már idegesítően nem féltékeny:(
Arról szeretnék véleményeket,történeteket,hogy ki milyen rafináltságot követne (követtet)már el a párkapcsolatában,csak azért ,hogy a párját féltékenyé tegye és ennek mi lett a kimenetele.
Az én történetem az,hogy párom elvált,van egy 7 kisfia.Nem laknak messze tőlünk így reggelente mindig kipattan mellőlem az ágyból és elviszi a kisfiát az iskolába.(a közös autónkal)Ezzel még nem is lenne gond,de az exének az iskola közelében van a buszmegállója,ahonnan megy dolgozni,így reggelente őt is elviszi egy darabig! Na ez a bökkenő! Nekem ez a része nagyon fáj,aminek néha hangot is adok!Józan ésszel átgondolva ésszerűtlen lenne nem elvinni őt is,mikor útba esik a buszmegálló......... Ez miatt döntöttem úgy,hogy a páromat féltékennyé teszem. Egyszer csak előkerűltek a múltbéli régi kollégák,akikel úgy döntöttem,hogy elmegyek időnként meginni valamit.(persze csak kitaláltam) Ő erre egyből megkérdezte,hogy mi ez a nagy barátkozás a múltbéli emberekkel,hisz eddig nem is beszéltem róluk. Gondoltam sinen vagyok. Megmostam a hajamat,szépen beszárítottam kisminkeltem magamat,felvettem egy dögös rucit és elindultam céltalanúl....Párom olyannyira féltékeny és ideges lett,hogy órákon keresztűl fel sem hívott.Pár óra múlva úgy döntöttem,hogy rádobok egy sms-t,de erre sem reagált... Kezdtem én rosszúl érezni magamat... Hát röviden ennyi a történet. Szerintetek hol rontottam el,vagy mit kellett volna máshogy csinálnom????
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?