A "mocskos"de kulturált beszéd izgató (beszélgetés)
Suttogj valami mocskosat a fülembe!
Konyha, nappali, fürdőszoba :)
Hol vagytok? Jókat kuncogtam..
Olvasás közben nem jutott eszembe semmi. Biztos késő van már..
Egyszerűbbnek egyszerűbb,de itt most nem az a cél:D
A mocskos,de kulturált beszédről van itt szó.
A hölgy részéről a felhívás fenékmarkolásra egyébként még korántsem a dugásról szól,csak a fiatalember kicsit előreszaladt:)
:D Jajj...:D
Na igen...Ha ideszámolom azt,hogy amikor dühödten tiltakozok,benyögik nekem,hogy milyen izgató...akkor máris megvan,hogy miért akarok Dunának menni igen...:P
:)
köszönöm az üdítő fecsejt!
lépek lefárasztani a kölköket,hogy este időben aludjanak
akkor már csak a meccset kell kivárni és esetleg én is kapok sorszámot:-D
Nem elég izgató...:DDD
Vagy...az basszus az lenne,amit a pofámra kapnék érte,tényleg...:DDD
és különben is:a félidők manikűrre-pedikűrre valók
a szünetbe viszont gyorsan belefér
úgyis magas az adrenalin szintje;-)
komolyra fordítva:sok év kellet mire el jutottunk odáig,hogy teljesen nyíltan és őszintén merjünk beszélni,előtte,utána,közben,arról,hogy mi a jó vagy,hogy mit ,mikor hogyan
nagyon jó dolog ,ha idáig eljutnak a partnerek,de teljesen őszintének lenni nem könnyű
és bizony nagyon alkalom függő:laza,gyors numeránál,ha éppen arra van kedv,szerintem simán belefér egypár sikamlósabb megjegyzés
viszont ha éppen sugdolózós,összebújós szerelmezésre vágyik az ember lánya(mi nők tudunk ilyen elvetemültek lenni9akkor jócskán illúzió romboló egy elejtett mocskos megjegyzés
Jaaaaa...hogy ez a téma!Hm...Ebben "napi szinten" belefutok,némely férfi nem normális komolyan...Másra se tudnak asszociálni,mint arra...Én részemről már egy banánt is sarokba bújva merek csak megenni...:/Unom is eléggé a idiótizmust.
De az ágyban szívesen játszom a szavakkal...Hm...van is egy,ami nagy hirtelen beugrott...Kultúrált és izgató is.De...nem csomagolom ki a jelentését bocsi."p.o.":)
Na jó...mindegy.Többet nem írok,azok sem lennének túl vilik.De ha valahogy lehet egyszerre kultúrált és izgató is,az...szerény kis életemben eképpen valósul meg.
További ajánlott fórumok:
- Egy fizikailag erős, ugyan akkor kultúrált férfi manapság még vonzó?
- Hogyan kell kultúráltan elváni?
- Szerinted a vonat vagy a busz kultúráltabb?
- Mik a kultúrált eszmecsere feltételei?
- Fejér vagy Pest megyében tud valaki ajánlani olyan idősek otthonát, ami tényleg kulturált, akár apartman jellegűt is?
- Tudnátok ajánlani valamilyen apartmant, ami kulturált? Karácsony után szeretnénk pár napra elmenni valami szép helyre, ahol hegyek is vannak