A mi CSODÁNK - Anna Nóra születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A mi CSODÁNK - Anna Nóra születése
Panna!
Gratulálok! Nagyon szép és megható szüléstörténet!
Anna pedig egyszerűen gyönyörű baba! :)
nagyon sok boldogságot kivánok nektek.!!
A vajudás előtti gyors házimunka, mosogatás, mosás is gondos háziasszonyra vall))))))))
Isten eltessen titeket!!!
Gyonyoru ez a tortenet es a baba... nem kapok szavakat!!!Gratulalok!
Gratulálunk!!
Nagyon ügyesek voltatok.
Na azért az a mosogatás megnevettetett.
És a szomszédszobás pillanat filmvászonra való:D
Sok örömöt,jó egészséget,rengeteg kacagást kívánok:)
Gratulálunk!
Jó egészséget!
Örülök, hogy van tejed!
A hozzászólásommal a tájékozódást szeretném elősegíteni.
Érdemes megnézni A jávorszarvas és az epidurál című filmet, az az előnyökről és a hátrányokról is szól.
Ha az interneten keresek a témában cikkeket, sokat lehet találni. Ír róla szülész is és szoptatási tanácsadó is. Érdekes összevetni a nézőpontokat és a következtetéseket.
Panna77!
Gratulálok a pici gyönyörüséges lánykátokhoz!!!!!
Sok-sok egészséget kívánok Nektek!!!!!!
Szia Dézsa,
Én egyetlen szem gyógyszert nem szedtem be a terhességem idején, pedig igen sokszor kínzó, görcsös fejfájásom volt, de valóban első a magzatom egészsége volt. A babánkat régóta szerettük volna, ezért különösen odafigyeltem minden apró részletre, étkezés és egyéb területeken is.
Mikor közeledtem a terminus vége felé, én direkt rákérdeztem az EDA esetleges mellékhatásaira, amik a magzatot érhetik. Azt az infot kaptam, hogy semmiféle mellékhatása nincs, kivéve az, hogy egy picit lelassíthatja a szülési folyamatot, mert a fájástevékenységekből "elvehet". Nálam semmi ilyen nem történt, sőt nagyon is pörögtek az események, de lehet, hogy csak szerencsénk volt. A szopizással kapcsolatban sem tapasztaltam semmiféle káros hatását, mert a harmadik napra úgy bedurrantak a melleim, hogy a kórházi védőnéninek kellett "megfejnie", ami nagyon fájt és ezerszer rosszabb és fájdalmasabb volt, mint maga a szülés. :-)
További szép napot Neked!
Gyermek születése nagy öröm. Gratulálok hozzá!
De egy megjegyzésem lenne a leírtakhoz (nem Neked szánom kedves Panna77, inkább a fórumot olvasó várandós kismamáknak):
Ha valaki nem kér fájdalom csillapítót, az nem hősködés, hanem tudatos dőntéa is állhat mögötte. Mert mint ahogyan kilenc hónapig vigyázott a magzatára és kerülte a gyógyszerek szedését, most a születésekor sem szeretné kábítani gyermekét, nem szeretné hogy az EDA hatása károsan befolyásolja a szoptatás kezdetét. Vagy mindennemü beavatkozást igyekszik elkerülni, nehogy a vége császármetszés legyen.
Kedves várandós kismamák, jól gondoljátok meg, milyen fájdalomcsillapítókat, beavatkozásokat kértek szülésetek során!
Kedves Panna77! Örülök, hogy számodra szép élmény volt a szülés, összességében ez a lényeg.
Én is nagyon gratulálok, nagyon ügyes voltál!
és csatlakozom a bőgősök táborához...:DDD
Jól megríkattál így kora reggel...
Gratulálok, és örömteli, boldog életet kívánok!
Az elmúlt kilenc napban -ami a szülés óta eltelt- csak nézem a kislányomat és potyognak a könnyeim. Kívánom Mindenkinek aki babát szeretne, hogy minél hamarabb tapasztaljátok meg ezt az érzést, ami igazán semmihez sem hasonlítható. Azt hiszem eddigi életem legszebb karácsonyi ajándékát kaptam idén.
Ugrás a teljes írásra: A mi CSODÁNK - Anna Nóra születése