A második kattanás (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A második kattanás
A munkáról annyit, hogy meg volt a próba nap. Másokat is behívnak és majd visszaszólnak ha megfeleltem. Közbe adogatom be máshova is.
Majd csak összejön valami.
Már jó lenne.
Azok nem gyávák, hanem szánalmasok.
:P
Van egy nagyon finom hamis paprikás krumplis dukan diétás receptem!
A zellert vagy a karalábét megpucolom és újnyi karikára illetve hasábra vágom, majd ezután beáztatom vegetás vízbe egy félórára utána tízpercre hidegvízbe felteszem felfőzni majd leöblítem és ugyanúgy elkészítem mint a paprikás krumplit.Vegetás alap lével a hagymát megdinsztelem lehet egy pici olaját is hozzá tenni majd pirospaprikát ,tört köménymag zöldpaprika paradicsom és annyi vizet,hogy ellepje .
Mikor már majdnem kész virslit karikázok bele.
Isteni finom .
Üdv
Caterina
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, a jeleket, a biztatást. Mindenkinek azt kívánom, amit ő kíván nekem. Örülök , hogy olvastok és erőt adok nektek. Nekem meg ti adtok erőt, hogy olvastok és lelkesítőleg hatok rátok.
Lányok van egy jó hírem. Azt hiszem munkát találtam, de még nem kiabálom el. :)
Köszönöm szépen a biztatást.
Nem is akarok más személy lenni. Gondjaim se múlnak el tisztába vagyok vele, eddig is voltak és lesznek is. Én úgy gondolom, hogy sokan csak a súlyt, a zsírt látják a kövér emberekben, meg se próbálnak mögé látni, megismerni az embert. Tudom gusztus kérdése is, nem tetszhetek mindenkinek, és nekem se tetszhet mindenki. Jó persze vannak kivételek, akiknek tetszik a duci nő. De az nem én vagyok. Ha eltűnik a zsír, akkor lehet, hogy nagyobb szerencsével járok a pasiknál. Ha nem akkor tettem egy nagy lépést az egészségem felé, már ez is valami.És amióta sportolok, könnyebb felmászni a 4 dikre, nem esik nehezemre korán felkelni és menni a kondiba, esnek le a ruháim, egészséges kajákat eszek... szóval alakul a molekula :)
most volt egy kis 2 hetes stagnálás, de nem estem kétségbe, mindent csináltam a rendje és módja szerint. Szóval nekem ez hiányzik, hogy a pasik jelzéseket adjanak. De ha rendebe leszek magammal, akkor a kisugárzásom is más lesz.
ÁÁÁÁ, a pasik gyávák ám oda menni, csak a szájuk jár. :):)
Nagyon aranyos cikket írtál, drukkolok, hogy sikerüljön, és hát miért ne sikerülne, be is jelöltem a naplódat.
Egyet azért ne felejts el, a fogyástól nem leszel más személy, és nem fognak egy csapásra megszűnni a gondjaid, vagy elpárologni azok a dolgok, amikkel nem vagy elégedett, ahhoz majd más is kell, de egy szebb, egészségesebb testtel könnyebb lesz őket megoldani.
:)
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.
- Romer gyerekülésnél, amikor alul meghúzzuk szorosra az öveket, kellene lennie egy kattanásnak?