A legjobb Nőgyógyászok (beszélgetés)
teljes mértékben elégedett vagyok az orvosommal:
dr Karasz László
és a terhesgondozó orvossal is:
dt. Tóth István
Péterfy Sándor utcai kórház (24 órát veled lehet a baba, országban elsők között Epiztek, tökéletes orvosok, szülésznők)
Dr. Zacher Pál
Dr. Kia
Dr. Győry
www.peterfyszuleszet.hu
sziasztok, most kapcsolódtam a fórumozókhoz....
nagyon érdekelne Banczik Zoltánról minden infó
előre is nagyon köszi!!!
akár privátban is...
dr Serfőző László
dr Kovács Zoltán
Mindketten figyelmesek, alaposak.
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
-------------------------------------------------
!!! Viszont akit egyáltalán NEM AJÁNLOK senkinek: Lázár Erika.(Bp.IX.)
Még az "átkosban" sem jártam olyan igénytelen és elhanyagolt, megkockáztatom: KOSZOS rendelőben, mint az övé.
11.000,- vizsgálati díjért!
A bútorzat, az orvosi felszerelés, kb. az ötvenes évekből, vagy valamelyik lomtalanítás során szerezte...
Felháborító, hogy az Ántsz-es szakemberek hogyan merészelik engedélyezni ...! GYomorforgató.
Ráadásul mindenféle termékekre rábeszél (mondván, hogy hiánycikk a gyógyszertárakban, nála viszont folyamatosan kapható) a teherbe esés reményét kihasználva.
Ráadásul az asszisztens-nő is bent van a kezelőben (mint az sztk-ban).
Szóval ilyen tapasztalatom még soha nem volt, pedig pár sztk-ban, kórházban, magánrendelésen azért megfordultam az elmúlt 25 év alatt...
Szia:)
És ő merre rendel?
Igen Kiskunlacháza:)
Pest megyében van kb 40 perc Pest,tempótól függően.
Nem gond ha pesti itt a környéken Én már feladtam:(
Sziasztok
Mostanában egyre több negatív élményem volt a nőgyógyászoknál.Ezért úgy döntöttem szeretném megtalálni azt Aki nem küld el a fenébe a kérdéseimmel,lelkiismeretes és nem Nekem kell eszébe juttatnom milyen vizsgálatokra küldjön!
Szóval ha Neked van egy olyan dokid akivel meg vagy elégedve akkor légyszi írd le Nekem:)
Előre is köszönöm,Niki
További ajánlott fórumok:
- Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron?
- Keresem Debrecen legjobb szülésznőjét, nőgyógyászát...
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Ki a legjobb nőgyógyász Zalaegerszegen?Aki tud kérem segítsen.
- Dr. Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról mit tudtok? Egy ismerősöm ajánlotta, szerinte a legjobb... Szerintetek?
- Jelenleg kik a legjobb nőgyógyászok Szegeden, akik lelkiismeretesen dolgoznak?