Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Ha szüléshez választanátok dokit, én dr Szabó Kornélt azért megemlíteném! 2szer szültem nála, először ikreket. Abszolút elégedett vagyok vele.Harmadik babát is nála szerettem volna, így ismét utazgattunk 100km-et a vizsgálatokra. Megérte. Nagyon kedves, mindent elmagyaráz, bármikor felhívhattam, még most is. Bármikor soron kívül megnézett....
Az az igazsag hogy lehehet a kulonbozo nogyogyaszati mutetek Dr M G Bela szakteruletehez tartoznak en nala szultem mind a ketto gyermekemet de a masodik terhesgondozasomnal nagyon figyelmetlen volt nem vette eszre a terhessegi cukorbetegsegemet + trombozis gyanumat ill a baba sulyat 1 kg elnezte pedig biztam benne az eletunket biztam ra es a vegen kiderult hogy en is es a baba is veszelyben voltunk :-c
Most is babat varok es dr prof Szabo Janoshoz jarok kimagaslo szaktudasu es raadasul genetikus is :-D
en Dr Molnar G Belat terhesgondozasra senkinek nem ajanlom en nagyot csalodtam benne es nem kis penzt fizetem ki neki
Köszönöm:)
Írok majd:)
Igen Zsuzsika az akiről minden nővér példát vehetne.Bármit kértem elintézte,nem kellett napokat várnom ha gond volt azonnal mehettem.
Remélem februárban a 2.inszemináciot már a Gábor csinálja és remélem eredménnyel is:)
Német Gábor egy teljesen emberi és közvetlen doki.Bár mostanában sajna egyre több a betege de a régiekkel ugyanúgy foglalkozik mint az újakkal.Előtte én Szöllősi prof.-hoz jártam,aki kiirt laporoszkopiára,amit Német dr. csinált meg.Mikor visszamentem Szöllősihez meg se ismert....na ekkor elegem lett belőle.
Az első inszemináciomnál legnagyobb pechemre Német szabadságon volt,de erről előre szolt.Mészáros doktor csinálta meg,aki szintén teljesen normálisan állt hozzám,nem úgy hogy na ezt a beteget csak megkaptam.
Sziasztok !
Dr.Molnár G. Bélát szintén tudom ajánlani .
Szakmailag kimagasló tudása van,műtétileg is nagyon szépen dolgozik.Nekem 2 laparoscópos műtétet csinált és alig látszik.
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?