A legfontosabb férfitulajdonságok egy párkapcsolatban (beszélgetős fórum)
"Mivel én nagyon humoros vagyok"
ez miben nyilvánul meg?
"Falra mászok az olyan pasiktól, akik nem tisztelik a nőket!!"
már megbocsáss de - közhelyes - a tiszteletet ki_kell_érdemelni. Az hogy valaki nő, az nem erény hanem állapot. Hogy mást ne mondjak dugig vannak a női börtönök, szóval nekem a női entitás önmagában csak egy biológiai felépítmény és nem jár érte feltétel nélküli csodálat.
Látom, majdnem egy éves ez a fórum, de én csak most találtam meg, úgyhogy beszállok, majd jöttök még ide! :P
Mivel én nagyon humoros vagyok, kritikus, csipkelődős, őszinte és igényes, így számomra fontos, hogy egy férfinek tetsszen a humora, jól érezzem magam a társaságában. Legyen Ő is kritikus önmagával, de akár velem szemben is, és tudja jól közölni, ha valami tetszik vagy nem tetszik neki. Az sem baj, ha szeret csipkelődni, amíg érzi a súlyát és nem bánt meg vele, legyen őszinte minden esetben és tiszteljen! Falra mászok az olyan pasiktól, akik nem tisztelik a nőket!! Értékelje, ha valamit megteszek neki/érte, ne vegye természetesnek a dolgokat, hiszen én is örülök, ha valami kis aprósággal kedveskedik nekem!!
Legyen magas a libidója, mert nekem is az... :D Szenvedélyes, türelmes és odaadó, valamint lovagias is az én álmaim pasija! (; :P
Ez lehet, soknak tűnik (habár tudnám még sorolni..), de én megtaláltam ezt a személyt, konkrétan Őt jellemeztem... :$ ((:
Legyen határozott,tudja mit akar,romantikus,mindíg érezzem nőnek magam mellette,tiszteljen,legyen felelősségteljes,tudja kimutatni a szeretetét,
kívánjon mint Nőt,és egy kis humor sem árt:-)
áh..most néztem..férfiú a téma kiírója????
Neki mi a meglátása a dologról????
szerinted milyennek kellene lennie egy férfinak egy kapcsolatban????
áh..a humor kettőn múlik..hiába jó a pasi...ha nő fapofa..nem???:DD
meg..szóval nem elsődleges..nekem...de azért jó ,ha veszi a lapot:)))))))))))))))))))))
mindig érezzem magam nőnek mellette, dícsérjen, hogy milyen csinos vagyok, kívánjon. Persze ha elhagyom magam és nem vagyok csinos akkor ne dícsérjen... de ő se hagyja el magát.
Szenvedélyes legyen, közös legyen az érdeklődésünk, stb. Biztonságot tudjon nyújtani, már csak ha rámnéz akkor is.
:))))
ja..kéz kezet mos!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
számomra a humor, és a kissé cinikus világlátás.
:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a mai napon a legfontosabb tennivalód?
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Egy párkapcsolatban a kommunikáció az egyik legfontosabb. A férjem vajon miért mellőzi mindig, ha magunkról, problmáinkról akarok beszélni?