Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A lány, aki egy nap alatt nőtt fel fórum

A lány, aki egy nap alatt nőtt fel (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A lány, aki egy nap alatt nőtt fel (Történetek, mesék)

14. Ruslan (válaszként erre: 13. - Hansika)
okt. 6. 08:36
Köszönöm. Abban bízok, hogy amiért ritkán látta az anyját, és nem emlékszik rá, remélem nem lesz anyira fájdalmas neki.
13. Hansika (válaszként erre: 12. - Ruslan)
okt. 4. 08:18

Lelkileg megütött amit irtäl...

nagyon sajnälom ami veletek törtent.

12. Ruslan
okt. 3. 01:50
Szerintem jó lett az írásod. Az én lányom is mindig kérdi tőlem, hol az anyja. Szintén autóbalesetben halt meg, alig láthatta. Nekem is hiányzik. De ilyen az élet, ad és vesz. Utóbbinak mosolyogjunk, fontos erősnek maradni, mert a depresszió vagy letargia mindig erős érzés és le kell győzni.
11. Abigél121 (válaszként erre: 7. - Szasza4)
szept. 30. 12:39

Örülök Kedves Szasza4!!!

Hogy felismertél.DE nem fogok se védekezni, s magyarázkodni.

Tul öreg vagyok már hozzá.

Ajánlom , ha mégis belefutnál bármilyen írásomba , vagy fórumomba, csak tekerj tovább.

10. Abigél121 (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
szept. 30. 12:19
Köszönöm, hogy MEGÉRTETTÉL!
9. globus (válaszként erre: 5. - Regin_a)
szept. 29. 08:46
Nem írta, hogy az áldozat fiú vezetett. Lehet, hpgy utasként ült a mások autóban.
8. Titkoskert (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
szept. 29. 07:37

Ha nem olvastam volna a többi írását,a számtalan névvel, akkor valami hasonlóra gondolnék én is.

De így nem. Teljesen más kép rajzolódott ki bennem róla. Valami olyasmi, aki egy megsebzett embernek érzi magát,de nincs benne büszkeség, hogy tovább lépjen önerejéből, aki 70 + sem tudja átérezni anyként, nagyiként,hogy a másik

család volt az igazi áldozat. Persze neki is fájt a szemszögéből, de soha egyetlen írásában nem osztott meg olyan mondatot, hogy sajnálja a másik családot az apja által okozott tragédiájuk miatt.

szept. 28. 22:24

Véletlenül láttam meg fórumindításod, Kedves "Abigél 121?!"

Az évek alatt eszembe jutott sok "neved", sok cikked, melyből mindig a keserűség áradt. Ezért is voltak a soraid is, mindig megközelíthetetlenek, elidegenítettek sokszor.

Te bármilyen néven is írsz (akár Hanka 101, Joanna 51, Dory, Noraaa, "és a többit") árad belőlük a sok keserűség.

Az évek alatt láttam az előző cikkekben, fórumokon azt is, hogy sokan próbáltak neked segíteni! Gondolta az ember, talán azért is írsz sok nick néven is, hogy kiírd magadból a panaszaidat?! De, mintha ez sem segítene már?! Sajnálom a sok kesergésed, panaszkodásod, de hiába írsz ki cikkeket is - sajnos van aminek a címe már igen zavaró. Messze eltér a témától, mint általában és, mint most is.

Sajnos, mindig ugyanaz az az írás évek óta.

" az 54 éve tartó házasságunkat, a mostoha gyerekkoromat,

a kedves férjemnek 3x , annyi a nyugdíja , mint nekem. Vam három felnőtt gyermekünk, és kilenc unokánk.

És nem "MELLESLEG" neki +1 fia Angliában és két unoka.."

Bízom benne, hogy a gyerekeid, a sok-sok unoka érdemben tud azért segíteni neked/nektek. (Sajnos sok minden nem is ide tartozik, inkább a családra, szerintem.)

Sokat foglalkozoltál évek óta a halállal?! De akár a "Megalkudtuk", "Már nincs időm", "Szórásos temetés" vagy az öregek otthonának keresése sem volt egy üdítő írásod?! )

Normális esetben foglalkoztatja az embert az elmúlás, de nem betegesen. Tudom, könnyű mondani! Megvalósítani nehéz! De nem elég a jót keresni, azért neked is tenni kell! Tiszta szívemből kívánom néked sok boldog perceket, éveket, életet!

6. Regin_a (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
szept. 28. 22:20
Semmit nem hordoz semmikor. Papa hazajön, ha bűntelen márpedig az, akkor AZ ESET FELEDÉSBE MERÜL A LÁNYKA RÉSZÉRŐL
szept. 28. 22:18

Mi is a kislány gondja hogy "felnőtt " lett?

Egy felelőtlen szülő kiengedte az országutra a gyerekét akit szerencsétlenül apa autója elkaszált

Ilyen esetben nehogymáR a rendőr az ivászatra vagy a nőzésre kérdezzen rá

Igen, apa mindig sokat dolgozik, késő éjjelig

4. Sirga (válaszként erre: 1. - Abigél121)
szept. 28. 19:14

Milliónyi kérdés merült fel bennem olvasás közben. Jó lett volna kicsit elmerülni a részletekben, kicsit jobban megérteni a történteket, átérezni a helyzetet.

Drámai, amiről írsz, megérint, de a hiányos információk számomra megközelíthetetlenné teszik, elidegenítenek.

3. Holurt Waxhton (válaszként erre: 2. - Titkoskert)
szept. 28. 15:28
Persze, igazad van, de most nem ARRÓL az oldalról van szó, hanem ERRŐl az oldalról. Egy gyerek számára ez olyan teher, amit -lásd a példát- egész életében hordoz, pedig abszolúte semmi köze hozzá. És itt nem sajnálatról van szó, hanem tőlünk független okból, de rajtunk lecsapódó érzésekről.
2. Titkoskert (válaszként erre: 1. - Abigél121)
szept. 28. 13:13

Egy kisfiú, akit azon a napon veszítettek el. Egy kisfiú, aki sosem lehetett felnőtt.

Valahogy azt a fiút és a családját jobban sajnálom.

Van nyüansznyi különbség a 2 sors között.

szept. 28. 09:35
Vasárnap korán reggel rendőr csizmák dübörgése verte fel Kittyt, aki mély álmában azt hitte, még nem ébredt fel.
Hálóingben, úgy ahogy volt, kirohant a konyhába és ott valóban rendőrök voltak.

Ugrás a teljes írásra: A lány, aki egy nap alatt nőtt fel

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook