A készre varrt függönyt már ráncolva van, vagy nekem kell összehúzni? (tudásbázis)
Uhh de utálom ezt a függönyt.
Kimostam, kivasaltam, de nekem kell igazgatni a ráncolót.
Azt gondoltam, ha teljesen összehúzom, akkor megkapom a kívánt méretet. De nem...
Én nem a behúzósba teszem.
De nem a mi ízlésünkről van szó.
Remélem, igaz.
Nordic, tölts fel egy képet!
Semmire sem jutottam. Azota nem csinaltam rantott etelt, es tesztat se nyujtottam.
A tokom tele van az egesszel.
Ketszeres sima rancolassal varrtak.
Surun egymas mellett vannak a fulecskek, akkor mindegyikbe akasszak gorgot?
Automata behúzó ráncoló többféle van...
Attól függ ,hogy ki milyen ráncot szeretne a függönyén...
Előre kell beleaggatni a görgőket ,és a a behúzott függönyt kell felrakni...
Én a 240-es ablakaimra 5.5 m -es függönyöket tettem,mert így lett nagyon szép egyenletes ,arányos ráncú.
Az én függönyeimen a ráncoló úgynevezett szakaszos,három kis hajtás ad egy ráncot,azért írtam fent,hogy ráncolóból is több féle van...
Hogy vasalni kell-e, azt látod.
Az a legegyszerűbb, ha leméred, mekkorára szeretnéd, majd behúzod elsőre 1,5-szeres ráhagyással. A csomó legyen könnyen kibontható! Ezután félbehajtással a távokat felezve be tudod ráncolni egyenletesen, és így tudod az akasztókat is legkönnyebben rátenni.
Aztán nézd meg, így hogy tetszene! Én azt szeretem, ha a függöny alig hullámos, valakinek meg az tetszik, ha barokkosan göndör.
Szépül lassan a lakás :) A konyhával mire jutottál? Hogy sikerült helyet varázsolni?
A fuggonyokbe bele van varrva a behuzoszalag, de en azt hittem, hogy ez mar fixen rancolva lesz.
Hogy kell felrakni, hogy szep legyen?
Merjem le, hogy mekkoranak kell lennie, es meg a felrakas elott rancoljam?
Vagy ha fent van, ott igazgassam?
Milyen surun akasszak bele gorgoket?
Egyaltalan hogy kell ezt kivasalni? Voile anyag, de van amelyik 6 m x 3 m.
Koszi, ha segitetek.