A kertem apró fehér kővel van leszórva, ilyenkor sok rajta a lomb hullatók levelei mivel tudnám egyszerüen fel szedni? (tudásbázis kérdés)
gyöngy 69 !
Ha nagyon alapos akarsz lenni és van gyüjtőkosaras
fünyiród--a kést magasra állitva-a gép felszivja mint a porszivó,a kés nem éri el a köveket.
Ha kis területről van szó-pl ut--akkor a háztartási porszivó szivócsövét tedd át a kifuvó nyilásba és fujd le olyan területre ahonnan már fel lehet gereblyézni,én is ajánlom a lombseprüt erre a célra.
Így van, lombseprű.
Lehet kapni olyat ami állítható sűrűbbre vagy ritkábbra. Vele egyszerű a munka.
(...bocsi gyorsan írtam, és a gép lemaradt, ezért kimaradt a mondat vége...)
...a kövek ottmaradnak, és csak a nagyobb dolgokat, lombot, ágat gereblyézed össze vele.
Lehet kapni egy olyan gereblyét, amivel össze tudod söprögetni.
Olyan elven működik, mint a legyező. Lehet állítani a karmok távolságát, így a kövek ottmaradnak, és csak a nagyobb dolgokat, lombot, ágat.
Azt hiszem, hogy lombseprű a neve.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Fogyásom egyszerűen és eredményesen