Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A herezacskómon egy bőrkinövés van és nem tudom hogyan... fórum

A herezacskómon egy bőrkinövés van és nem tudom hogyan... (beszélgetés)

25. secret8 (válaszként erre: 7. - KGabi2)
ma 16:58
Hát, az a fórum IIPasi nickjével íródott. :D
24. Kacsahercegno (válaszként erre: 22. - IIPasi)
ma 12:18
Szó szerint azt írta, hogy bőrgyógyászhoz menni ciki, és zavarja ha öreg nők nézegetik. Én ezt úgy veszem le, hogy a megmutatással van baja.
23. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:53
Nem ciki. Az orvosnak olyan természetes az hogy a herezacskódra néz, mintha a szemedbe nézne. Egyedül az elváltozás fogja érdekelni. Akár nő, akár férfi. Sokat megéltem már, ápolónőként is évekig dolgoztam, hihetsz nekem.
22. IIPasi (válaszként erre: 21. - Srcrss)
ma 11:43

Ez csak véletlen volt.

Szerintem az előzőek félrementek kicsit, mert itt nem a megmutatásról van szó, hanem arról, hogy a lányok rendszeresen járnak vizsgálatokra, a fiúk pedig nem.

21. srcrss (válaszként erre: 20. - IIPasi)
ma 11:06
Ez mit jelent?
20. IIPasi (válaszként erre: 19. - Kacsahercegno)
ma 10:45
Tb
19. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Srcrss)
ma 10:23
Igen, beléjük nem nevelték évszázadok-ezredek generációin keresztül, hogy mindent el kell tűrni :) Ami persze nem szolgál az előnyükre, mert ennek a toxikus maszkulinitásnak a révén egy szemölcsöt nem hajlandóak megmutatni az orvosnak.
18. srcrss (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
ma 10:17
Ahogy megfigyeltem, a férfiak nehezebben viselik a kiszolgáltatott helyzetet.
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 16. - Srcrss)
ma 10:11
Najó, de egy bőrkinövést megnézetni, meg egy méhnyakrákszűrés, ami tényleg fájhat, nem ugyanaz. De persze tudom, van aki fél az orvostól akkor is, ha fixen fájdalommentes a dolog, de azért nem elmenni, mert "ciki" egy idősebb doktornőnek megmutatni, egyszerűen butaság. Az orvosok mindent láttak, garantáltan herét is, ugyanolyan nekik, mintha a könyökén lenne.
16. srcrss (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
ma 09:33
Engem nem zavar, ha látnak, de mindig félek, hogy fájni fog. 😭 Lehet, hogy neki ez volt az első. Majd belejön... Vagy nem.
15. 80ASIQ
ma 09:10

Ez is egy "kesapám" kategória.

Ha nem mész orvoshoz, akkor vállald a következményeit, ha netán rosszindulatú!

14. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - IIPasi)
ma 08:29
Hádde mitől van gyakorlatunk, attól, hogy felszívjuk magunkat, megyünk és csináljuk, és nem duzzogunk, hogy jaj megnézi a nunimat egy bácsi mostmilesz. Vagy nem értem, nyilván nem ugyanaz az orvosnál ledobni a textilt és szétrakni a lábainkat, mint az ágyban a latin szeretőnkkel :D Plusz nem is neked kell, hogy gyakorlatod legyen, hanem az orvosnak :-)
13. IIPasi (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ma 08:19
Neem! Szó sincs róla! Ezek szerint félreérthető volt. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nincs benne tapasztalatunk, gyakorlatunk.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 11. - IIPasi)
ma 08:13
Mert amúgy a nőknek aztán ez "csak úgy" jön, és full kellemes, hogy feltolják a hideg kacsát, és ott matatnak bent egy pálcikával. Nőjetek fel... :D
11. IIPasi (válaszként erre: 8. - Andi6020)
ma 08:02
Szerintem ki kell fogni a jó orvost. Azért fiúként ez nem olyan evidens, hogy csak úgy bugyit le és lábat szét. Engem az állami rendszerben vizsgáltak és nem volt kellemes.
10. tulipán*** (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:52
Jó éretlen lehetsz ha ilyen hülyeség zavar, hogy nézegetik az izédet a helyett, hogy kiderítsd mi a gond ... mindenesetre szerintem tudom mi az. Nekem is volt egy fibróma szerű kinövés azon a tájékon (bár én nő vagyok). Már nem tudom, hgoy vényre írták vagy csak simán adták a szert a gyógyszertárban, de attól elmúlt. A nélkül elméletileg ott maradt volna de annyira aggasztott, hogy borotválkozás közben egyszer lekapom, hogy inkább megszabadultam tőle. Van egy Condyline nevű szer a hűtőmben és nem emlékszek hogy ez volt a szer vagy más - szóval ne vedd kp-nek, hogy ezt használtam rá - de lehet, hogy ez volt az. Hívd fel a gyógyszertárat és kérdezd meg, hogy tudnak-e rá valamit.
9. globus (válaszként erre: 4. - Apeeng)
ma 06:47
Hagyhatja, miután szakember megállapítja, hogy nem veszélyes.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:46
Inkább a hozzáállásod ciki, sőt ostoba, hogy zavar, ha egy orvos vizsgálja a zacsidat.
ma 05:20
Nemrég én is hasonló kérdést tettem fel, csak anyajeggyel kapcsolatban. Azt látom, hogy a fórumon nehéz fiúként segítséget kapni. A lányok valahogy úgy kezelik, hogy elmondanak gyorsan egy felületes infót, utána már egy kérdésre sem válaszolnak.
6. Channa* (válaszként erre: 4. - Apeeng)
ma 00:15

Ez igen érdekes hozzáállás!

És ha bőrrák?

Na, mindegy.

FI majd eldönti, hogy mit választ.

tegnap 23:41

Keresőbe írd be, hogy "bőrkinövés herezacskón". Olvass utána, hogy mi lehet ez. Nem hiszem, hogy házilag el lehet tüntetni, de ha szemölcs, lehet próbálkozni vízzel higított teafaolajjal, ami vírus és baktériumölő. Persze nem egyik napról a másikra tünteti el.

De a legbiztosabb az orvos lenne.

4. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:32

Inkább ott legyen, mint mondjuk az orrodon...hagyd a fancba, amíg marad akkora, amekkora, akkor ezzel kell élni. A lényeg, hogy fájdalommentesen működjön a szolgálati lőfegyver. ha lehet, ne babráld, ne nyomkodd.

amúgy az öreg bőrgyógyász nőknek fingjuk sincs mi is az, mivel lehet eltüntetni.

tegnap 22:20

Ha öreg férfiak nézegetik, azt szereted?😜

Amúgy mivel fogalmunk sincs milyen kinövésről van szó, praktikát sem lehet ajánlani. Lehet többet árt mint használ.

tegnap 22:19
Keress fiatal orvost.
tegnap 22:19
"A herezacskómon egy bőrkinövés van és nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle. Bőrgyógyászhoz menni ciki. Zavar, ha öreg nők nézegetik a herémet. Mit lehet tenni? Van valami házi praktika ami elmulassza?"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook