A Google Play áruházból, hogy lehet alkalmazást letölteni PC gépre? (tudásbázis)
5. gne2 (válaszként erre: 1. - Angyalka.19)
2013. júl. 28. 18:54
Nekem nem működött úgy, hogy a gépre mentettem az alkalmazást (majd utána szerettem volna áttenni a tabletre). Van sok helyen ingyen Wi-fi (bevásárlóközpontok, üzletek, kávézók, szállodák, stb), úgy a legegyszerűbb.
4. 51057f8aa2
2013. júl. 28. 16:21
Vagy kell a hogyan is?
Megkeresed, lemented, tabot gépre kötöd, átmented, feltelepíted.
3. 51057f8aa2
2013. júl. 28. 16:20
Én csak beütöttem a google-ba.
2. angyalka.19
2013. júl. 28. 15:52
A téma hol olvastam:
1. angyalka.19
2013. júl. 28. 15:51
Olvastam az egyik témában, hogy google play-ről le lehet szedni gépre és onnan ráhúzni telóra. Nos szeretném kérdezni, hogy nem tudodjátok-e hogy Tab-ra hogy lehetne?
Mert nekem tabom van és szeretnék pár dolgot rárakni, viszont nincs wifim és a környéken se fogok.
Előre is köszönöm a választ!
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell ipadon letölteni a Adobe Flash Playert, és a play áruháznál hogy kell hozzá adni a Google fiókot?
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?
- Milyen alkalmazást kell letőlteni ha az a letőltendő játéknál azt írja ki: Nincs megfelelő eszköz az alkalmazás telepítéséhez?
- A Chrome internetes áruházból letöltött alkalmazások és bővítmények miért tűnnek el, ha kilépek a böngészőből?
- Honnan lehet azt az alkalmazást letölteni Furby-re, amivel etetni és fürdetni lehet?