A futárszolgálatok már nem is dolgoznak 27-éig? (tudásbázis)
Hogy ünnepek alatt van-e kiszállítás, az mindig az adott futárszolgálaton múlik, akivel az áruház a kiszállítást intézteti.
Szerintem is próbálj meg telefonálni. Nagyobb, nemzetközi szállítást is vállaló cégeknél (pl. az én munkahelyemen is) szokás, hogy ünnepek alatt is van 4 órában telefonos ügyfélszolgálat még akkor is, ha a futárok nem dolgoznak.
Névtelenutazóval egyetértek, annyit tennék még hozzá, hogy ha van valami nyomon követési számod vagy csomagazonosítód, ált. a telefonos ügyfélszolgálaton is utána tudnak nézni az alapján, hogy merre jár a csomagod.
Akkor azt hiszem jobban járok,ha az oviba megyek dolgozni:D
Lehet,kevesebbet fizetnek,de lesz hétvégém.
Gondolkoztam a Tesco-ban,de gyorsan elvetettem.
Nem irigyellek:o
Nekem is van Tescoban dolgozó ismerősöm-így volt egy tíz százalékos kuponom is,ami most nagyon jól jött-így rengeteget tudtam spórolni-ezért megérte a négy órás várakozás:)
Na,akkor el lehet képzelni,milyen érzés volt 4 órát sorban állni a Tescóban,a játékvásáron.:oo
Már fél kettőkor ott voltam,és 5 órától lehetett fél áron hozzájutni-pontosabban kuponokat adtak-de nagy volt a tülekedés:o
A másik felét a játékoknak netről rendeltem-szintén játéknetről,meg a játékshop-tól-régebben a Toy-Store is jó volt,de nem túl nagy a készletük.
Nekem is másnap itt volt-kb.4-5 helyről szoktam vásárolni,és eddig mindenhol nagyon gyorsak voltak.
Most legutóbb történt egy apró baki,véletlenül másik csomagot kaptam-de amint kibontottam,már csengettek is,és kicserélték.
Ha a feladó közölte a csomagszámot, akkor online meg tudod nézni a csomagkövetőben a neten, legalábbis a legtöbb futárcégnél van ilyen.
Amúgy szerintem 24-én már a fű se nő.
Ha kifizetted akkor nekik már mindegy,hogy megkapod időben vagy nem. Ha utánvéttel veszed vagy kézhezvételkor fizetsz, akkor már nagyobb érdekük fűződik ahhoz hogy időben kézbesítsenek...
Mellesleg a posta is csúszott, 1 nap helyett 4 nap volt az elsőbbségi levél megérkezése..