Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A fiamat az első szerelmemről neveztem el, de ezt senki nem tudja. fórum

A fiamat az első szerelmemről neveztem el, de ezt senki nem tudja. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

6. Shya
tegnap 18:40
ha ez egy lezárt fejezet, akkor idézhet szép emlékeket ami érthető. bár én mindig úgy képzeltem, hha született volna fiam, az apja után neveztem volna el, ha neki is tetszik az ötlet, bár tudom, h ez is sok mindentől függhet.
tegnap 17:22
még jó hogy lányom lett-Patz Dorottya után kapta a nevét,igaz,a Dórát.
tegnap 16:19
Az első szerelmedről nevezted el vagy úgy hívják, mint az első szerelmedet? Mert a kettő nem ugyanaz. Azért tetszik a név, mert szép emlékeket idéz vagy azért, hogy mindig meglegyen köztetek ez a szál?
3. Tündike40 (válaszként erre: 2. - Nancy Ann)
tegnap 16:10
Nekem is volt egy viszonzatlan szerelem.. ha lett volna fiam,lehet Zoltán lenne mint Ő...
tegnap 11:56
Ha ez már egy lezárt fejezet,emlék,akkor nincs ezzel semmi gond.Ha lett volna gyerekem,én is szívesen adtam volna az első nagy szerelmem nevét,akit történetesen egy Demjén dal ihletésére neveztek el a szülei. (“Egyik hétfő délelőtt,Peti áll a ház előtt…”)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook