A férfiakért mindent? (beszélgetés)
Csak érdekességképp: én 25 éve élek a Párommal, de még nem láttam kifestve...
Ja bocsánat, most látom Te azt írtad, hogy a legtöbb férfi. Ez lehet, hogy igaz. Én csak magamról tudok írni.
Erről a szerkóról ez a videó jutott az eszembe:
A lila ruhás gitáros lány. Igaz, rajta nincs vastag harisnya meg bőrkabát.
Én is imádom:) Ma egy virágos nyári ruhában voltam vastag harisnyával. Barna bőrkabát és magas szárú barna bőrbakancs egészítette ki a szettem:)
Kényelmes volt és épp eléggé figyelemfelkeltő;)
Semmit.
Bármit teszek, azt magamért teszem.
Akár tetszik másnak, akár nem.
Én a bakancsok iránt érzek végzetes vonzódást :), van is itthon vagy 5 pár, mert képtelen vagyok ellenállni nekik.
(Ez totál off: 35 és 40 közötti méretben gyerekeknek a kib.szott sportcipőn kívül nem lehet kapni semmit.)
Csak gondoltam nem lóg le a szemed a hónod alá :O)
Egy ismerősöm például rá is ült a tökörre, ha a kútkáva körül gyomlált... :D
De nem mindenkinek. Ez az, hogy a természetes az nem ez. Nem mindenkinek annyira szőrös a lába, hogy végiggyantáznia kelljen, mert létezik olyan is, akinek csak gyantacsík kell, vagyis csak a sípcsont felett. Ez a természetes. Régi filmeken is látható, hogy voltak nőiesebb nők, akik természetes állapotukban sem voltak szőrösek, ma is vannak, csak ma mindenki egyből szőrtelenít, tehát nem tudod, hogy előtte milyen volt, mielőtt belépett a kozmetikushoz.
De biztosíthatlak róla, hogy ha mostantól senki sem szőrteleníthetne, és mindenki natúr járna, lenne egy csomó szinte teljesen szőrtelen nő köztük ugyanúgy és lenne olyan is, akiben meg túlteng a tesztoszteron és szőrösebb.
Igen, az is elrettentő tud lenni.
Csinos, szép nő, amíg ki nem nyitja a száját:(
Számomra a mocskos száj is kiábrándító!
Oké oké időnként mindenkinél elszáll egy bammeg, na de mikor kötőszó helyett is bammeg és társai...
És az mennyire igénytelen, hogy kilép a nő talpig sminkben és a lakását meg megeszi a kosz?
Na engem ez is ki tud akasztani....
Sokszor itt a feltett fotókon is látszik, hogy milyen a környezete az amúgy pózolásmentes fotót nem ismerő hölgyeknél....
Elég érzékeny:D
Egy dezodort nem tudok magamra fújni, stb.
A gyantát egyszer próbáltam, de hetekig kiütéses voltam.
Akkor neked nem az a bajod, hogy érzékeny vagy rá, hanem a szőröddel van gond....
"Számomra igénytelenek azok a nők, akik olyan pöcshökkel vesztegetik az idejüket, akikről egyfolytában panaszkodnak, mert semmibe veszi őket vagy semmibe veszi az ő elvárásaikat. De ahelyett, hogy jól tökön rúgnák és elhajtanák, még itt picsognak róluk..."
Na, ezzel nagyon egyetértek.