A férfiak ismerkedéskor csak a testiségre gondolnak? (beszélgetős fórum)
Ennél jobban Én sem tudtam volna összeszedni a gondolataimat!
Egyetértek veled!:)
sziasztok
szerintem egy nőnek jólé esik ha bókolnak neki, még akkor is ha férjnél van(főleg akkor) én megmondom őszíntén, hogy nekem jól esik
belefér a flört is
de tudom, hogy hol a határ
férjnél vagyok, nem kell másik pasi
én a csaj helyébe megköszönném a bókokat, meg azt hogy kíván meg egyebek aztán meg PÁ
hisz férjnél van bakker
..talán az is lényeg a barátnőd mit akar?elválni mert nem szereti a párját?
kalandot,mert nem elégíti a párja szexuálisan?vagy csak egyszerűen izgalmas,hogy a férjén kívül esetleg megkívánja valaki,és jólesik neki a dolog.
Ha nem akar életet,azaz pasit váltani,nem éri meg az smsezgetést felcserélni valódi találkozásokra,csak azért mert valamikor jártak vagy szerették egymást!
De kérdezd meg tőle,ő mit akar,és mit vár ettől?
Szerintem bár nem vagyok pasi,valószinűleg,mivel ismeri a barátnődet,így is úgy is,tudja mire számíthat.És azt is,hogy attól függetlenül,hogy kedveli,valószinűleg csak szexet akar,vagy kalandot,és pont azért tőle,mert esetleg azt gondolja,hogy a barátnőd is csak ennyit akar,hisz van párja,gyereke,stb.
Tehát feldobta a ladát,elkapja vagy sem...ez akérdés.
akarja vagy sem.
megéri vagy sem.
Tök jó érzés,ha tetszünk a pasiknak,és az is jó,ha régi szerelmünknek is még mindig bejövünk,de nemszabadna tettekben továbbléápni,hacsak nem egy boldogtalan kapcsolatban él a barátnőd!!!!!
Mint pasmák teljesen egyet értek veled!
Aki mást mond az ha nő akkor be van gubózva és nem ismeri a férfiakat ha meg pasi akkor az vagy fülig szerelmes ami egy idő után el fog múlni vagy pedig hazudik.
Természetesen lehet annyira szeretni a párját az embernek, hogy nem néz félre de nagyon erős kísértés esetén a pasik sajnos genetikailag kódoltan el veszik majd azt a tiltott gyümölcsöt. Kérdés az, hogy erős-e a kötelék, hogy ezt a kísértést feldolgozzák még abban a stádiumban amikor a pasi tud nemet mondani mert ekkor nem lesz gond.
"Az a kérdés, minden pasi bepróbálkozik-e azzal, hogy kötöttség nélkül lefektessen valakit?"
Igen, a legtobb igen. Most lehet fujjolni, hogy "az en ferjem/parom nem tenne ilyet", de ha akarjuk, ha nem a ferfiak nem a monogamia megtestesitoi (tisztelen annak a nehany szereny peldanynak). Van aki ezt vallalja, es sokan vannak, akik nem vallaljak.
Ami teny: a legtobb no es a legtobb ferfi is megtenne - most mindenki azt gondolja no letere, hogy nem tenne ilyet, de legbelul megtenne...
Ezt komolyan kerdezed? Nem talalkoztal meg olyan pasassal, aki csak "azt" akarta? :)
Ha belegondolsz, egy elkotelezett no a legjobb az ilyenre, mert az nem fogja felrugni a csaladjat (a naiv ferfiak), nem fog kovetelozni stb. mert vigyaznia kell otthon.
Annyira, hogy akar a csaladjat is vasarra viszi ezert? Persze nem feltetlenul derul ki, de az is megeshet, es irtad a pici babat...
Lehet sokat unatkozik a gyerek mellett.
Akkor mi most az igazi kerdes itt?
Nagyon a sziveden viseled a baratnod szerelmi eletet :)