A falu (tegnapi film). Aki látta, csak egy részletkérdés. (tudásbázis)
Egyetértek!
Nagyon jó és elgondolkodtató!
/Mellesleg William Hurt az egyik nagy kedvencem./
Én tegnap nem láttam, de régebben (még moziban) igen. Nagyon tetszett.
Viszont ez távolról sem horror. Ez vicc, hogy ezt írták rá...
A rendőr nem volt halott.
És szerintem az újságot olvasó rendőr pontosan tudta, mi zajlik az erdőben. Mert ugye azt mondta a fiatalabb srácnak, hogy nem álljon szóba senkivel, nekik az őrzés a céljuk. Említette a légifolyosót is, melyet végül nem alakítottak ki a terület felett.
A vak lány és az apja neve Walker volt, és ha figyeltétek, a járőrkocsi oldalára "Walker Reservation" volt írva.
Miről szólt a film? Arról, hogy olyan emberek - akiket valamilyen tragédia ért bűncselekmény következtében - úgy döntenek, kiválasztanak egy olyan történelmi kort, amikor boldogan, és relatíve bűnöktől mentesen élnek, és ezt megvalósítják, mert nincs szükségük erőszakkal teli életre.
A Wiliam Hurt által megformált figura történelem professzor volt még a "városban".
Szerintem nagyon jó, elgondolkodtató film.
Nekem is tetszett a film.
Ha előre tudjuk mi a film tartalma,akkor nem lett volna izgalmas.(Ezt "Sz.Bella" 7. hozzászólásához fűzöm.)
Kb. a 2/3-adnál kezdtem kapisgálni,hogy a jelenben játszódik az egész,ezért aztán már nem lepődtem meg,mikor a lány az erdőből kiérve egy autóval találkozott elsőnek.De attól függetlenül nekem félelmetes volt az a rész is mikor a hibbant srác üldözte a jelmezbe öltözve az erdőben a lányt.
Valamilyen szinten pedig igazuk volt,hogy elmenekültek ebből a sz.. világból.
Egyetértek veled:)
Én is horrorra számítottam az elején,aztán amikor láttam a szereplőgárdát,akkor már tudtam,hogy itt valami komolyabb filmről lesz szó.
Jaa, köszönöm!:)
Jobb lett volna, ha ezt előre tudom, akkor úgy nézem:(
Még ma is vannak olyan közösségek, akik zárt térben élnek, nem fogadnak el semmi modern dolgot. A film lényege az volt, hogy megakadályozzák a kitalált mesével a lakók városba vándorlását, mert a város veszélyes, gyilkosságokkal teli agresszív.
Nem emlékszel, amikor a fiatal rendőr bement a gyógyszerért, a rádió bemondta, hogy meggyilkoltak egy gyereket?
Kitaláltak egy mesét, amit aztán az a nemnormális fiú a jelmezben megelevenített, és így í mese valósággá vált.
Szerintem nem vette észre, mert akkor szólt volna, mert előtte elég ellenségesen beszélt a fiatal rendőrrel.
A létra oda volt támasztva a kocsihoz. A lány, ha átmászott a kerítésen, ki vitte volna a kocsihoz a létrát, ha a rendőr halott lett volna. Szerintem gondolkozott, mert már előtte sem értette, hogy lakhat a csaj az erdőben.
A falu filmben a vége felé amikor a rendőr a kocsijában ült, és a létre oda volt támasztva a kocsihoz, akkor az a rendőr halott volt?
Amikor a gyógyszereket elemelte, akkor a másik rendőrfőnök észrevette újságolvasás közben?
(a hűtő üvegéről kicsit visszatükröződött az újságolvasós rendőr, de nem láttam pontosan, hogy most észrevette-e vagy sem)
Szia!
?
:)
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk:
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- A tegnapi Luca féle meccs, még bemutatómérkőzésnek is gyenge lett volna!
- Tudja valaki, hogy milyen teával gyógyult meg Papp Olivér? (A tegnapi frizbiben volt vendég és állítólag kigyógyult a rákból)
- Ez a tegnapi focimeccs abszolút nem volt akkora fölényes...
- Virágvásár Zala megyében. Tavaly láttam a tévében, hogy egy zalai falu Fő utcáján minden évben virágvásárt rendeznek. Hol és az idén mikor?