A Dr Mező Ferenc általános iskola (Zugló) vélemények? (tudásbázis)
Nálunk nagyon esetleges csak, hogy oda fogunk-e járni a kisfiammal. (Alsós).
Engem az érdekelne, hogy a gyerekek és a tanítók mennyire toleránsak, mennyire tudnak érzékenyek lenni arra, ha egy gyerek "más".
Ezt úgy értem, hogy az én fiam nagyon érzékeny, rettenetesen nehezen szokott be a jelenlegi iskolájába. Viszont itt látom, hogy a tanítónők abszolút mértékben segítik és támogatták (-ják) őt az "iskolaéretlenség" leküzdésében. A gyerekeket elfogadónak látom, de panaszkodik egy-két csúfolkodóra is. (Amit természetesnek gondolok).
Nagyon nehéz folyamat volt, de megnyílt és alapvetően jól érzi magát.
Van valami tapasztalatotok hasonló téren a Dr. Mezőben?
Szia.
Kisfiam most elsős a Mezőben.
Az iskola jó:)
Sziasztok !
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.Mi a Kincskeresőbe járunk(Nagy Lajos):)
És milyen a tanítótok? milyen elv szerint tanulnak olvasni?? Bocsi a rengeteg kérdésért:)))
Szia!A lányom most kezdte az 1 osztályt.Mi nagyon megvagyunk elégedve:-)
Rengeteg a szakkör.Minden oszály más-más tagozat.
Mi a sportot választottuk ez görkori tagozatot jelent.Az étkezés 390Ft/nap ,ha beteg a gyerek ,le kell mondani az étkezést és következő hónapban levonják.(Mint az oviban)A tanárokról nem tudok véleményt mondani mert még nem ismerem csak a Mi tanítónkat.
azt megkérdezhetem melyik oviba jártok?
Mi a narancsba jártunk.
A Dr Mező Ferenc általános iskola (zugló) vélemények?
Szükségem lenne minél több infora a suliról,mert ez az egyik kiszemeltünk a lányunknak:)! Tanárok,véleménnyel minden érdekel.Előre is hatalmas hála és köszönet minden válaszért!!:))
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- VI. kerületi Erkel Ferenc Általános Iskola
- Vélemények a zuglói Csanádi Árpád általános iskoláról?
- Mik a tapasztalatok a 9. kerületi Molnár Ferenc általános iskoláról?