A csoda a Facebookon is három napig tart? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A csoda a Facebookon is három napig tart?
én egy dolgot nem értek:
"eljegyzettnek" tituláltad magad és azt hitték férjhez mentél?
fura =(
????????????????
Két dolgot nem értek:
A kísérlet lényegét - és a tanulságot!
De bizonyára borzasztóan ráértél. És az ismerőseid és "nemismerőseid" is.
Miért nem mentél inkább sétálni egy olyannal aki figyel is rád és akivel neked is jó hosszabban is beszélgetni?
És az idő is olyan jó mostanában!
"a többség mindent ész nélkül automatikusan belájkol, és nem foglalkozik azzal, hogy például a hír valós-e. A felhasználók többsége akár meg is osztja ezeket a téves információkat, nem törődve azzal, hogy igaz-e vagy sem."
Nem új keletű dolog, rettenetesen sok ostobaság, valótlan információ kering az interneten. Ajánlom figyelmedbe a hoaxokat, városi legendákat, azok is roppant szórakoztatók.
Szerintem flúgosnak fognak sokan tartani, ha kiderül hogy kamuztál.
Azt hittem ilyet csak tizenévesek csinálnak...
Ostobaság volt.
Amúgy most mit írtál ki valójában? Azt hogy eljegyeztek vagy hogy férjhez mentél??
Szia!
Én nem venném komolyan innentől kezdve azt az ismerősömet, aki velem kísérletezget.
Mellesleg nem csodálkozom, hogy nem kérdezték, hogy kihez mentél, hiszen most szembesültek a dologgal.
Ha ezt élvezed, akkor további jó kísérletezgetést kívánok!
Nem is értem ezt a fogalomzavart... eljegyzésre miért kellene meghívni bárkit is? Sokaknak (a többségnek) az az eljegyzés, hogy a barátjuk megkéri a kezüket, nincs hozzá 50 fős vacsi. Ezen miért akadna fenn bárki is? És ha van is, milyen jogon várja el valaki, hogy oda meghívják?
És a tisztelt leendő kamuara meg miből gondolja, hogy egy fb-os információ 3 nap múlva a hírfolyam alján még információ?
Másrészt... mi a kísérlet célja? Vagy az oka? Vagy az értelme?
Na mindegy, ez elég nagy unatkozós kamunak tűnik, ha meg nem az, akkor gratulálok a barátaidhoz, meg az online-offline ismerőseidhez, bárkik is legyenek azok, abban biztos vagyok, hogy egyiküket sem ismerem.
És hát, madarat tolláról, ugye.
Ne általánosíts, rajtunk is műlik kit jelölünk meg, vagy vissza ismerősnek.
Az én ismerőseimre, és ismeretségi köreimből sem jellemző, hogy érdektelenek legyenek egymás iránt.
Milyen ismerős az aki természetesnek veszi, hogy ilyen eseményről a Facé-ról értesül?
Ha valódi akkor nem biztos, hogy jó néven veszi, én is így lennék. Ha egy barát nem érdemesít annyira, hogy az eljegyzéséről tájékoztasson akkor az nem barát.
Az ilyesmivel nem jó játszani. Ez az amolyan "farkaskiáltásdi" teszi hiteltelenné a fb-ot (meg téged is) az ismerőseid körében.
Ne csodálkozz, ha komoly segítséget kérnél és mindenki csak legyint majd.
Ez nagyon buta "kisérlet" volt. Pont azokat verted át, akik valamelyest figyeltek rád.:(
Atvagom neked a gordiuszi csomot:
Akiket a VALO eletbol ismersz, azok ismernek teged, es tudjak, hogy nem kertek meg a kezed es nem vettek el felesegul.
Hat, ennyi.
Nem igazán értem. Az én értelmezésemben,ha eljegyeznek valakit, nem jelenti azt, hogy házasságot is kötött. Vagy ez is egy szándékos baki,hányan vesszük észre?
Elég furcsa lehet a kapcsolatod a rokonaiddal, ismerőseiddel, ha számodra, számukra az a logikus, hogy interneted egy közösségi oldalon közlöd velük az eljegyzésed, házasságkötésedet.
Ez olyan, mintha férjhez mész, teherbe esel, majd amikor meglesz a gyerek a férjed a facebook oldalon értesül róla, 40 hete gyermekünk fogant, aki a mai napon világra jött. Nevetséges.
Úgy gondolom Te vársz el egy közösségi oldaltól túl sokat. Ez egy felületes dolog, nem pótolja, a személyes kontaktusokat.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Három csodamanóm születése, avagy hogyan lettünk egy nagy manócsalád
- Három hónapja nyertem a neten 10ezer Ft-os utalványt, amit a mai napig nem kaptam meg, állítólag nem találják a csomagom, mit tegyek?
- A hétvége csodás három nap volt! Szeressük egymást gyerekek!