A bakok tényleg kitartó emberek? Milyen rájuk jellemző tulajdonságuk van még? (tudásbázis kérdés)
-:D
Romantikus azert de gondossan titkolja , hiszen ebböl adodik a legtöbb gondja-:)
A fizikai munkatol sem retten vissza , felteve
ha , megfizetik :)
Az anyagi javak ellenallhatatlanok neki ! A nöies nöt szereti es igazi gavaller kesö öreg koraig , meg a felesegevel is :)
Valahol azt hallottam, hogy a bakok erogén zónája az agy. Rám nézve van benne némi igazság, mindig nagyon imponált, ha valaki okos, intelligens. Az, hogy romantikusok-e a bakok... hát... fontos számunkra az érzelmi biztonság (bár kinek nem?), ragaszkodóak és mély érzésűek vagyunk.
Mégis, azt hiszem a bakoknál fejben dőlnek el a dolgok, inkább pragmatikusak, mint romantikusak vagyunk, nem megyünk vakon a szívünk után. De lehet, hogy ezzel egyedül vagyok?
Sziasztok! Én is bak vagyok! :) Elég sok minden igaz rám, amiket a topic elején írtatok. Rendszerető vagyok, precíz, talán túlzottan is :D. A pénzemet nagyon átgondolom, hogy mire költsem, és mindig tartalékolok.
Rossz:
Néha, túl gyorsan feladom a dolgokat, és ha valami elsőre nem sikerül, lehet, hogy többször meg sem próbálom. :S
Júúúúújjjjj párom Ikrek,uffff,hát hallod.....persze van jó tulajdonsága is :)
Utolsó mondat igaz :o)
Örülj Neki:))Én absolute nem vagyok alapos és kitartó,na de Én ikrek vagyok.
Amúgy szerintem nem rossz eberek csak aki laza és szétszórt annak kicsit merevnek tünnek.Viszont nagyon jó vezetők és szinte kivétel nélkül anyagi sikereket érnek el az életben.
Az Én szülei is Bakok.Nagyon jó szülők,viszont katonás rend és fegyelem volt otthon.De mindent elmondhattam nekik,és még mondok most is,csak valahogy nem nyílvánítják ki az érzelmeiket.
Ezenkívűl,munkamániások,állandóan dolgoznak egy percre sem állnak le.Anyukámat Isaurának szoktam néha hívni,Bár Ő kényszerből robotolt:)
Volt egy pasim ő is Bak volt,nem értette a viccet,és minden mondatomba beleképzelt valami hátsó szándékot.
Pesszimisták.
Azt hiszem ezt Kozma Szilárd írta. Ugye, milyen találó? :)
A Bak a csúcsra tekint. Közben gondosan a lába elé néz, hogy minden kis lépéssel elorébb és följebb jusson. A kitüntetés számára nem jelent jutalmat - sem örömteli meglepetést, sem felmagasztosulást nem érez, mikor a mellére tuzik. Úgy tekinti: ha valaki, hát o megérdemelte, s ugyan ki másnak járna, ha nem neki? Ha nem kapja meg az ot megilleto elismerést, komorrá és keseruvé válik. S miként Orwell Állatfarmjában az öreg ló, ilyenkor is csak megrázza a fejét, és így szól: "akkor még keményebben dolgozom". És húzza az igát tovább.
Nekem nagyon jo tapasztalatom van a bak - szulökröl , nagyon jo anyak es apak.(...persze a vizöntövel nem veszi fel a versenyt....DDD)
A bak jellemet NEM lehet formalni , mert a bak "kesszen!" jön a vilagra ! Tehat gyermeknek sem igazan gyermek , inkabb 1-kis bölcs,celtudatos egyeniseg.
Mivel földi jegy , mindenhez tulontuuuul ragaszkodik es nem szivessen enged el semmit es senkit ! Ebböl kifolyolag akadhatnak komoly gondjai az eletben....