A 3 éves fiamnak árpa van a szemén, meg akarják nyitni. Tudnátok jó szemészt mondani? (tudásbázis)
6. Katinkaboszi
2013. jan. 2. 23:23
Régebben megmosták kamillás vízzel, bár az csak fellazította, hogy könnyebben kinyíljon magától is :)
Az enyémet itthon fertőtlenített tűvel kiszúrtam,és utána kinyomtam...Azóta semmi.Ha orvos csinálja,csak jobb lehet!:)
4. Marjann
2013. jan. 2. 22:53
Vidd el orvoshoz. A gyerekgyógyász is felírja rá a kenőcsöt. Mielőtt befertőzi a másik szemét is.
3. 5bcf1b7c01
Nem lesz semmi gond a felnyitással. Jól kitisztítják... Csak legyen bátor a kisöreg!
2. Katinkaboszi (válaszként erre: 1. - Mort)
Keresd meg a gyerekgyógyászaton, a kórházban a prof-ot, az biztos megmondja, igaz-e, jó orvos nagyon.
1. Mort
2013. jan. 2. 22:51
3 éves fiamnak árpa van a szemén, meg akarják nyitni.Jó szemész, vagy jó tanács kellene szombathelyen, hogy biztos legyek a dolgomban, mielött..
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Tudna valaki ajánlani Nyíregyházán egy jó szemészt, akihez elvihetem az 1 éves Lányomat általános vizsgálatra?
- Mennyibe kerul atlagosan egy szemeszter "master" kepzesben?
- Diákhitel:sulim félidejénél igényeltem meg, idén februárban eddig egy félévig kaptam havonta. Ha esetleg a szeptmberi szemesztert
- Ajánlanátok jó szemészt a 18. kerületben?
- Szegeden tudtok jó szemészt, szemorvost ajánlani?