8 óra óta "hegyes fülekkel" hallgatom, hogy mikor megy ölre... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
ezért írtam azt,amit.
kimennek ,max felveszik az adatokat és úgy kb ennyi...ja,meg örüljön a vétlen kihívó,ha nem nevetnek a szemébe....nemcsak a törvénnyel van itt a baj,na de ez már egy másik téma,kár lenne mélyebben belemenni...
Csak, hogy megnyugodjatok, nem hivtam ki. Megoldotta az egyik felettem lako, lejott hozzajuk es rendre utasitotta oket. Ugyanis ezek nekialltak veszekedni es nem eppen cizellalt irodalmi nyelven ordibaltak egymassal. Csak ugy repkedtek a ferfi nemiszervek es emberi vegtermekek a levegoben.
Az hogy nincs kozom hozza...hat bocs...de en is szeretem a lakasom nyugalmat. Az hogy felujitanak nem erdekel, tudom hogy ez zajjal jar. De az ilyen kocsmai veszekedesfelet, ordibalast ne egy tarsashaz olyan lakasaban oldjak meg, amin eppen se ajto-se ablak.
Azota amugy szepen dolgoznak, furnak, vesnek stb. De legalabb nem uvoltenek.
hívd ki a rendőröket,hátha nem röhögnek ki:D
sose értettem,minek foglalkoznak emberek olyan dolgokkal,amik nem rájuk tartoznak....
További ajánlott fórumok:
- 3 napja ezt a Szoboszlai Dominikot hallgatom. Interjúkban...
- Ha angolul hallgatom a híreket, mennyi idő után értem meg mit mondanak?
- 2009-ben divatos a hegyesorrú cipő?
- Kaptam egy csomó hegyes erős paprikát, mit csináljak vele hogy ne fonnyadjon ránk?
- Egész nap a politikai eszemfuttatásait hallgatom a...
- Rengeteg kígyóuborkát és hegyes erős paprikát kaptam! Mihez kezdjek vele? El lehet tenni valamilyen módon későbbre?