8-9. alkalommal voltam tegnap szoláriumban és a fekemen maradt két szép, éles fehér csík. Mit lehet tenni? (tudásbázis)
Dehogy tűnök el :)
Hát igen,az a fehér folt is megvan a fenekemnél....Sajnos.Néztem a képeid,gyönyörű vagy,a szolis képedtől leesett az állam.Majd megkérdezem a csajt,akiez járok,milyen csöveket használ.
Privi megy :)
Be fog válni:)...
Jahhh és a fenekednél középen is lehet majd egy fehér folt....az meg azért mert az izzadság megtöri az UV-t....
A megoldás:-Pappírtörlőt készíts be,és néha törölj magad alá,és vagy emeld meg a csípődet néha h a ventilátor kiszárítsa a nedvességet!
Aztán ne tűnj el...én speciel kíváncsi vagyok,h milyen eredményt érsz így el!
Haaa meg kérlek,le írod priviben h mi a bajod,h orvosi utasításra szolizol?
Szia!
Köszönöm,hétfőn megyek újra,kipróbálom ezt a módszert.Remélem,beválik.
Szia!Gondolom egy kicsit meg égtél,és azért van erős kontúrja a csíknak....elmúlik,egy kicsit (pár nap kihagyással)szolizz rá!
Fekvő gépek szerintem jók....csak van egy türkje....ugyan is nem a csövek tartják az alsó plexit,hanem egy úgynevezett T plexi...na az hagyhat nyomot....ezért kicsit mocorogni kell a gépben...ami nem azt jelenti h gimnasztikázni:)....csak kb. félidőnél 2cm-el arrébb tenni a tested....
Miért kell valakibe belekötni?Mire jó ez?
Itt vezeti le a feszültséget,vagy?
Kedvesem,menjen nyilvánosban,tessék,a többiek mind segítettek,te viszont azonnal nekemtámadtál.Miért?
Mindenki másnak őszintén köszönöm a segítségét :)
Kitôl: tuxy, 2010-07-24 13:01
Téma: Re: Re: Re:
Üzenet:
TUXY:) igazán a véleményed TÉNYLEG csak téged érdekel.
és lécci ne zaklass többször.
tehetsz többmindent:
1. törölteted a hsz-emet
2. nem törölteted
3. azt csinálsz amit akarsz
4. engem kerülj
5. mosolyogj (ha van kedved)
ÉN* :)
* Önmagad minősíted,édes,próbálkozz meg a pozitív gondolkodással és a szeretettel,talán akkor nem leszel ennyire öngyűlölő,amit másokra-ezúttal rám-vetítesz ki. :)
*
TUXY:* * hallatlan
* *
ÉN:* * * Nem kell gúnyolódni,kedves tuxy,orvosi utasításra járok szoláriumba,nem flancból.
* * *
* * * Köszönöm a megértésed.
* * *
* * * Üdv.
:)))
Felhúztam én,de ez a tegnapi dolog egyben szauna is volt,viszacsusszantam :)
Köszi a tippeket mindenkinek:)
Sziasztok!
8-9. alkalommal voltam tegnap szoláriumban és a fekemen maradt két szép,éles fehér csík.Mit lehet tenni?
Önbarnító?
Ötlet,tapasztalat valakinek?
Segítsetek,lányok.