'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Vagyok, de hétfő-szerda-péntek gyógytorna és volt egy csomó határidős munkám is :). Mellette lázasan... keresem a dokit aki majd műteni fog. Nehéz választani, mert azt írják mindenki jó, de mi van ha pont beleválasztok... Baba tündéri, mosolyog, már formázza a pici száját, gügyögni kezdett, itt voltak most 2 napig, nagyon élveztem :)
Igen. Tényleg értük mindent érdemes végig csinálni. A karomat tényleg Emmával erősítettem ahogy egyre nehezebb lett 😂 mindig mondta mama hopphopp ( vegyem fel) Az utóbbi fél évben meg ugye Lilla nem tudta felvenni, de huncut nőszemély, jött hozzám. 🥰
Ohh ezt nem is tudtam. Remélem már csak rossz emlék. A két kicsilány nagy boldogságforrás 😊
Hát igen. Emma 2020- ban született. Megszoktuk h kicsinek nem is volt a kezünkben. Én előző évben kemón voltam, le voltam gyengülve. Szóval nem is nagyon mertem.
Nálunk két ember mehetett be látogatni, egyik én voltam másik az apuka. Max. másfél óra volt a látogatás fele az enyém fele apukáé. De a baba végig ott volt a szobában. Fura a szabályozás a covid óta de fura, hogy nem egyformán van szabályozva
Ma mentek haza Lilláék a kórházból. 🥰 kicsit átszaladtunk este, de csak épp hogy megcsodáljuk őket. A kórházban csak tv-n át lehetett.
Én holnap reumatológushoz megyek. Egy éve fáj a lábam az ágyékomnál, már van amikor alig tudok menni. Be is vagyok…. mit talál. Remélem semmi komoly. Hétvégén pedig unokázás ❤️.
Sziasztok Lányok .Mizu?Ki mit csinál?
Köszi lányok! Hát tényleg gyors volt 😊
Tünde nagyon sok szeretettel gratulálok! Jó gyors volt a csöppség :)
A mi Annánk is megérkezett tegnap hajnali 4.34-kor. 3250 grammal és 54 centivel! Isten hozott Kicsilány 😍
Hát attól jobb, hogy befektetnék...
Még hazaküldték. Innentől minden nap nst…
Nagyon jól érzi bent magát 😀
Még úgy néz ki , hazaengedik. 🙈
Gratulálok Rita nagyi! Tünde nektek nagyon szorítunk!
..akkor várjuk a Te babahireid is hamarosan ,lehet hnap ? 🙂
Lillának is vannak fájásai napok óta…. Holnapra van kiírva. 🙏🍀
Gratulálok Nagyi! Olvastam a naplódban is! Kívánom hogy időt tölthessetek együtt! 🎂
Sziasztok 🙂...
Olivia megszületett 😘,tegn ebéd után 1 órakor,3360 grammal ,(császármetszéssel),hossza ismeretlen ..nem mérték..Jól vannak ,lehet ma már hazamehetnek...
Új Érzés ❤️ Ti már tudjátok ..én szokom 😘,úgy szeretném megolelgetni...de majd márciusban..Addig megismerik egymást hármasban otthon 😘
További ajánlott fórumok: