Sziasztok az én fiúcskám meglátja a távirányítót vagy a mobiltelefont és be remeg érte imádja őket amúgy a földön van sokat, az egész szobát bejárja de csak gurulva, még nem kapaszkodik fel sehová nem mászik csak felhúzza kis időre a térdeit aztán vissza kúszásba .csak támasztékkal ül meg ,magától még nem szerintetek nem baj?
Mi már nem borulunk, de azt hallom egyre több szakitól hogy amíg lehet mezítláb kell hagyni, mert az a legjobb.
Én mondjuk próbáltam neki cipőt venni, de egyik sem jó, nem tudom ráadni, szóval én a cipő témát egyenlőre feladtam, ha már önállóan megy kap. Amúgy tappancsos zokni, vagy mivel nálunk meleg van, semmi.
Az én kislányom 9 hónapos múlt,a kedvence most egy zenélős porszívó,amúgy minden jöhet ami össze van pakolva(pl. kiskosárba),és ki lehet borítani:).Mi már megyünk minden mellett,én elefanten kis cipőt vettem neki,puha a talpa,szeretjük.Persze borulás így is van...
és akiknek már fel áll a babája,adtok már rá kis cipőt,vagy szandit,mert mi is állunk mindenhol felkapaszkodik de csúszik a zokni ,harisnya hiába van tapadó korong rajta és nagyon hamar borulunk akkor van üvőltés rendesen:-(?
Nekem fiam van (10 hónapos)és leginkább a kisautók kötik le, mint egy igazi fiúcskát. És ez így volt már 6 hónapos korában is. Vizsgálgatja a mozgó kerekeit, tologatja, brümmög, irtó édes vele:-))))
zenélő dolgok, amiket megnyomkod és zenélnek :) Meg parketta-ütögetés lábbal és kézzel :) megnézehgetni, hogy mi van a szőnyeg alatt, függöny mögött stb.
Kérdésem annyi lenne,mi most a kedvenc játékotok amivel le köti magát a picur,nem arra gondolok hogy egyedül el van vele természetesen,hanem amivel nagyon szeret játszani akkor is ha nyűgösebb:-)