6+0 hetesen 2 mm-es embrió nem kicsi? (tudásbázis)
Ha eddig a méhedbe látták hogy lehet hogy most meg nem tudják?!
Ez nagyon érdekes kitartást kívánok neked remélem minden rendben lesz!
Sziasztok!
Az én számításaim alapján az ultrahangos vizshálat napján 7.+0 hetes terhes vagyok. Az akkor mért CRL 8,1 mm. A táblázatok alapján nem stimmel az érték. Az orvos nem mondott semmit, mert nem tudunk még pontosat mérni hetekre értve, mivel a ciklis közepén nem volt peteérésem. Én +/-3
Mi múlt héten voltunk uh-h (hasi) 6+5 hetesen, és 2,2 v 2,3 mm volt babuci, és nem volt biztos benne a szonográfus, hogy pulzálást lát-e. Azt mondta, az a méret még jó, ha nagyobb, mint 7 mm, akkor van probléma.
Mi holnap megyünk ujra...
Nekem 6 hetesen 5 mm volt és vert a kis szíve:) Most meg már 83 cm :DD
Legközelebb már nálatok is lesz szívhang:)
nekem 12 hetes 64 mm volt...
akkor valakinél csúszik a mértékegység? :)
én most vagyok 12 hetes, 6 hetesen 7 mm volt, és hallhato szívhang, egyébként 6 hetes korba kezd dobogni a kicsi szív :)
nem kell megijedni
Szerintem nem kicsi, olvasgattam a neten és azt írják, hogy a 6. héten 3 mm (szóval szerintem 6+0-nál a 2 mm teljesen jó), 6. hét végére 4 mm.
Gyorsan nőnek ne aggódj :)
Ne a méretekkel foglalkozz, ha a dokid nem mondta, hogy baj van, akkor nyugi! Pihenj sokat, mert ez most a legfontosabb.
A mérésekről annyit, hogy mentővel vittek a megyeszékhelyre, mert a babám az ügyeletes doki szerint nem volt 2.5 kiló, amikor 35. hétre elindult kifelé. Kerek 3 kilóval született mindenféle gond nélkül!
Szóval ha bízol a dokidban, akkor csak NYUGI!!!!!
Nekem 6+3-nál volt 2,9 mm, szóval semmi baj sincs a méretével :)
Igaz, nekem akkor már volt szívhang, de ez változó. Ebben a pici korban még 1-2 nap is rengeteget számít.
Lehet, ha holnap mennél megint, már lenne szívhang is :)
Ne aggódj, minden rendben, gratulálok!
Boldog babavárást!
Nekem az 5 hét első napján nézték és 2 mm-es volt az embrió, de viszont 1-2 mm eltérés minden mérés, gép és dokik kezei közt is lehet különbség, nem tökéletesen pontosak ezek az uh-s mérések, és mivel ilyenkor még nagyon picike sokkal nehezebb pontosabban mérni.
Nekem 1 héttel idősebb is volt a terhességem, és már akkor volt szívmozgás. De ez is gép függő, a régebbi típusúakkal nem biztos, hogy jó a kép és a szívhangot se feltétlen veszi korai terhességnél.
Szerintem nyugi, a következő uh alkalmával tuti pontosabb infót tud a doki mondani. :)
Minden terhesség más, nem vagyunk tankönyviek és gyártósorról jövő ugyanolyan kismamák. :)
Lehet később fogant, de nem kell aggódni, pihenj sokat, szedd a vitamint. :)
Nekem is csak 8. heten neztek az embriok meretet. Szivhang meg nem volt akkor sem, csak latszott, hogy ver a kis szivuk. Elotte csak azt neztek, hogy szabalyos-e a petezsak es latszik-e az embrio. 8 hetesen ket dolgot neztek: a petezsak meretet (ez 47 es 44 mm volt) es az ulo magassagot (ez a CRL, ami nalunk 17 es 16.8 mm volt).
Szerintem ne aggodj a meret miatt. Pihenj sokat es egyel minel tobb feherjet (amig meg birsz enni:))
Nekem 8 hetesen 10,3 mm volt. Tudom,most nem vagy előrébb.
De én akkor voltam dokinál először.
Ne stresszelj, a lényeg,hogy ott van! :)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- 6+0 hetesen 17mm-es petezsák, de embrió még nem látható. Ott lehet még ettől?
- 6+0-nál a 21mm-es petezsák élő embrió nélkül jót jelent? Kicsit aggódok...
- Van 5 mm-es vesekövem...és ma kicsit véres volt a vizeletem. Mit tegyek? Ez a kő miatt van vagy esetleg más?
- 7 hetesen 4 mm embrió, 14 mm petezsák, nincs szívhang, reménykedjek vagy szerintetek elhalt?
- 7-8 hetes terhességnél a 4 mm-es embrió nem kicsi?