6 napja késik, furcsa tünetek, negatív teszt (beszélgetős fórum)
Kerdes
2018.12.19.-en mutottek p3 cin2 citologia miatt. 29.-en meg jott a mensim 6 bapig tartott mint alltalaban, 31.-en kellett volna meg jonnie,de semmi. 4-5 napja folyamatos faradsag, suru vizelesi inger, mell duzzadas es fajas, ehseg erzet ill az elmukt 3 napban szedules emelyges es 3 napja volt egy erosebb alhasi gorcs. Olcso teszten szinte eszrevehetetlen csik meg jelent, masnap a draga teszt negativ lett! Lehet terhesseg?
Köszi mindenkinek a válaszokat. Ez eddig rendkívül biztató :DDD
Lassan imádkozni fogok, hogy megjöjjön.
#nevergooglehealthsymptoms
Persze,mindenképp elmegyek orvoshoz, viszont csak jövőhéten tudok, így most még csak megbolondulok:(
Köszi!
Én elmennék a helyedben nőgyógyászhoz. Nekem akkor szúrt, ill. fájt egy pontban nagyon a hasam, mikor méhen kívüli terhességem volt.
Az egyéb, esetleges tüneteket, mint mellfeszülés, hányinger, fáradtság, stbstb meg azért felesleges tárgyalni, mert nem hogy két embernél nem egyforma, de ugyanannak az embernek két különböző terhessége sem az.
Sok szerencsét!
Sziasztok! Sajnos már nem tudok másra gondolni, így muszáj kiírnom magamból a dolgot:
29 éves vagyok, két hónapja próbálkozunk a baba-projecttel. A fogamzásgátlót szeptemberben hagytam abba két év után.
A gyógyszer elhagyása után egyből beállt a ciklusom 34-36 napra (de a gyógyszer előtt is mindig több volt 28 napnál, 30-32 inkább). Az ovulációm a 20.nap környékére tehető, olyankor jelentkezik a tojásfehérje-szerű folyás. Megmondom őszintén, nem vezetek hőgörbét, és nem is figyelem görcsösen a napokat, tehát ezek amolyan körölbelüli megállapítások.:) Ma a 41. napon vagyok, és még semmi. A 35. napon teljesen ugyanolyan görcsökre ébredtem, ami nekem a közvetlenül a menstruáció előtt szokott jelentkezni (pár órával előtte), és semmi mással kapcsolatban nem éreztem még hasonlót, szóval indultam is a mosdóba gondoskodni a dologról, de nem jött meg, és ez így ment 3 napig – folyamatosan ellenőrizgettem és állandóan úgy tűnt, hogy na most... Jobboldalt petefészek táján enyhe kis szúrásokat érzek úgy 12-13 napja. Ami szintén furcsa, hogy a szokásos, ovuláció után egyből jelentkező mellfájdalom csak a 35. napon kezdődött most, és másképp, mint szokott, valamint gyakran megszédülök.
Enyhe görcsöket most is érzek, ma reggel brutál erős fejfájásra ébredtem, ami soha nem fordul elő velem. A melleim ugyanúgy fájnak, nehéznek érzem őket.
Több tesztet csináltam, az utolsót ma reggel, és negatív.
Esetleg valami tipp, hogy hogyan ne őrüljek meg, amíg biztosan tudom, hogy mivan?:)
Volt már valaki hasonlóan?
Köszi előre is:)
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Terhes tünetek negatív teszt ellenére
- Negatív teszt, terhességi tünetek... lehet mégis terhesség?
- Ha fél évvel ezelőtt negatív volt a rákszűrésem, azóta kialakulhatott-e nálam vérzés vagy más tüneteket okozó méhnyakrák?
- Szúnyog vagy pókcsípés után furcsa tünetek gyerekeknél, mi lehet ez?
- Pozitív teszt, furcsa tünetek-kicsit megijedtem